Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondolnátok olyan emberről...

Mit gondolnátok olyan emberről, aki olyanokat hallgat mint Picasso Branch, Bizö Boys, Shygys, Ámokfutók?

Figyelt kérdés

júl. 29. 00:21
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Jófej lehet. :) Én is ezeket hallgatom. :) 1992-ben születtem. :)
júl. 29. 01:03
 2/16 anonim ***** válasza:
38%

Mi a gond vele? Ezek voltak a 90-es évek legnagyobb együttesei. Szereti a retrót.

Akkoriban még teljesen más volt a zenei ipar. Manapság már nem nagyon vannak olyan nagy nevek a zenében, talán Azariah, meg a WallMar. Nem véletlen, hogy a fiatalok többsége is retrón él. Kereslet lenne a minőségi zenére, csak kínálat nincs!

Én is szívesebben hallgatom, a 90-es évek slágereit.

Az általad felsoroltak mellett:

Hip hop boyz

Happy Gang

Ufo

Császár Előd

4F-Club

Baby Sisters

Bestiák

TNT

Soho Party

Carpe Diem

Na Igen, ezek még zenék voltak!

júl. 29. 01:22
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
Nyálas. Én nu-metal vonalas vagyok.
júl. 29. 07:20
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Hallgassa, ha neki jól esik, de azért ezek mindig is tömeggyártott sz*rok voltak. Valószínűleg sok fiatalkori emléke köti ezekhez a zenékhez, ezzel nincs is semmi baj, de zenei értéket nem nagyon kell ezekben keresni.
júl. 29. 09:25
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Idősödő férfi jut róla eszembe, aki nosztalgiázik, mert akkor minden jobb volt, köztük ő maga is. Nem nyitott az újra. Ez ugrik be, de minden ember más.

De ettől még hallgassa, ha akarja, csak fülhallgatóval, hogy ne kelljen másnak is ezt hallgatni. Mindenki azt hallgat, amit akar.

júl. 29. 10:35
 6/16 anonim ***** válasza:
46%
De akkor meg tudná valaki magyarázni, hogy mi az "új" amire nyitni kellett volna? S mi ami manapság egyedi és nem tömeggyártott zene?
júl. 29. 14:34
 7/16 anonim ***** válasza:
Ennyi alapján semmit. Ez csak zenei ízlés.
júl. 29. 15:12
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
#6 én nem azt mondtam, hogy ma minden egyedi, és akkor minden tömeggyártott volt, de a 90-es évek magyar fiucsapatai, meg az efféle formációk már akkor sem számítottak igényes zenének. Volt akkor is nagyon sok jó zene, van most is, és most is van nagyon sok tucat igénytelen zene, de hiba lenne kiemelni egy-két előadót, hogy na, ők azok, akiket érdemes hallgatni, hiszen lehet, hogy neked az a zenei stílus eleve nem is tetszik, amit még te szeretsz, abból talán én nem tudnék példát mondani, mert azt nem ismerem annyira.
júl. 29. 15:51
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

#6 pont ez az, hogy nincs olyan, hogy mit kell hallgatni a maiból, mert olyan széles a paletta mind külföldi, mind magyar zenében, hogy aki ebben nem talál kedvere valót, az nem is keresi. Persze nem baj, le lehet ragadni ezeknél a retró magyar diszkózenéknél is. Valaki ezek szerint hatalmas rajongójuk,azzal nincs mit vitatkozni. Nekem inkább az tűnik furcsának, ha valaki azért ragad le régi dolgoknál, mert az újjal szemben ellenséges, elutasító. Ezzel magát is megfosztja az új lehetőségektől, és ez nem csak a zenére igaz.

Különben kicsit fura tényleg, hogy az elmondhatatlanul széles kínálatból valaki nem talál a mai világban frissebb és igényesebb zenét, de nem ítélem el.

júl. 29. 16:14
 10/16 anonim ***** válasza:

Írnál egy párat a mai széles kínálatból? Én már vén vagyok, egyedül a ValMar-t, meg az Azariah-t ismerem a mai kínálatból, na meg a Bittó Duó-t.

Ja meg a Lil G, de azt inkább hagyjuk, az a mocskosszájú szabolcsi cigánylány, még trash zenének sem jó.

Ja meg a Korda Gyuri: Reptér című száma, ami eredetileg 1975-ös sláger.

Vagy mi van még a kínálatban? Despacito?

júl. 30. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!