Mit gondolnátok olyan emberről, aki olyanokat hallgat mint Picasso Branch, Bizö Boys, Shygys, Ámokfutók?
Mi a gond vele? Ezek voltak a 90-es évek legnagyobb együttesei. Szereti a retrót.
Akkoriban még teljesen más volt a zenei ipar. Manapság már nem nagyon vannak olyan nagy nevek a zenében, talán Azariah, meg a WallMar. Nem véletlen, hogy a fiatalok többsége is retrón él. Kereslet lenne a minőségi zenére, csak kínálat nincs!
Én is szívesebben hallgatom, a 90-es évek slágereit.
Az általad felsoroltak mellett:
Hip hop boyz
Happy Gang
Ufo
Császár Előd
4F-Club
Baby Sisters
Bestiák
TNT
Soho Party
Carpe Diem
Na Igen, ezek még zenék voltak!
Idősödő férfi jut róla eszembe, aki nosztalgiázik, mert akkor minden jobb volt, köztük ő maga is. Nem nyitott az újra. Ez ugrik be, de minden ember más.
De ettől még hallgassa, ha akarja, csak fülhallgatóval, hogy ne kelljen másnak is ezt hallgatni. Mindenki azt hallgat, amit akar.
#6 pont ez az, hogy nincs olyan, hogy mit kell hallgatni a maiból, mert olyan széles a paletta mind külföldi, mind magyar zenében, hogy aki ebben nem talál kedvere valót, az nem is keresi. Persze nem baj, le lehet ragadni ezeknél a retró magyar diszkózenéknél is. Valaki ezek szerint hatalmas rajongójuk,azzal nincs mit vitatkozni. Nekem inkább az tűnik furcsának, ha valaki azért ragad le régi dolgoknál, mert az újjal szemben ellenséges, elutasító. Ezzel magát is megfosztja az új lehetőségektől, és ez nem csak a zenére igaz.
Különben kicsit fura tényleg, hogy az elmondhatatlanul széles kínálatból valaki nem talál a mai világban frissebb és igényesebb zenét, de nem ítélem el.
Írnál egy párat a mai széles kínálatból? Én már vén vagyok, egyedül a ValMar-t, meg az Azariah-t ismerem a mai kínálatból, na meg a Bittó Duó-t.
Ja meg a Lil G, de azt inkább hagyjuk, az a mocskosszájú szabolcsi cigánylány, még trash zenének sem jó.
Ja meg a Korda Gyuri: Reptér című száma, ami eredetileg 1975-ös sláger.
Vagy mi van még a kínálatban? Despacito?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!