Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Máshol is így telik a hétvége,...

Máshol is így telik a hétvége, főleg a vasárnap?

Figyelt kérdés
Vasárnap este megnézitek, nyertetek-e a lottón, majd csalódottan isztok 1-2 kupicát és megy ez minden reggel meló előtt a következő szombatig, amikor feladjátok a szelvényt, hogy a pokolból kikerüljetek, ami a szar munkahely és úgy kell visszafognotok magatokat, hogy ne verjétek be a főnökötök arcát, hogy valahogy hónap végéig kibírja a számlátok, úgy, hogy utolsó 5-6 nap kb csak krumplistészta és májkrémesszendvics van (meg sör)?
júl. 28. 21:50
1 2
 1/11 Antiszociális lény ***** válasza:
100%
Nem. Nekem általában úgy telik, mint ahogy most is telt. Fájt a fejem egész nap.
júl. 28. 21:55
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem így telik.
júl. 28. 22:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére nem.
júl. 28. 22:41
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Hála az égnek nem így telik.

N

júl. 28. 22:43
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére abszolút nem így telik.
júl. 28. 23:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem fizetjük a hülyék adóját, bocs.
júl. 28. 23:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Elég nagy baj, ha a tiéd így telik.
júl. 28. 23:29
 8/11 anonim ***** válasza:
Hat bevernék egy-ket arcot de az most kivetelesen nem a főnökömé. Am normálisan telik a hétvége. Vasárnap este már kicsit sajnáljuk, hogy vége van de kb ennyi.
júl. 28. 23:30
 9/11 anonim ***** válasza:
59%

Már a 2. Héttől miután kifizettem mindent, nincs pénzem. És csak pályázok pályázok mashova, de vissza se írnak.

Hétvégéken meg depresszio.

A lotto stb a szegénységi gondolkodashoz tartozik hogy képtelen lennék bármire is, nem tudok értéket teremteni, ennek igazolása csak az ha vki már szerencsére alapoz csak, így én azzal nem élek. Meg pluszom amugyse lett belole soha csak minuszom.

júl. 29. 06:36
 10/11 anonim ***** válasza:
Nem így telik. Tanulással telik 33 évesen, mivel én magam saját erőből biztos többet tudok csinálni, mintha csak várnám, hogy egyszer csak szerencsém lesz és nyerek. Az apám hasonló, mint te . Lassan nyugdíjas lesz, de addig is minden hónapban szarrá issza magát és több tízezreket kidob az ablakon már fiatalkora óta, mert azt a csodát várja, hogy egyszer majd nyer. Ezt a példát mutatva azért megjegyezte, hogy tanuljak, mert sosem viszem semmire, de ő nem tanult volna, hogy többre vigye...
júl. 29. 07:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!