(érzékeny téma) a többi lent?
Figyelt kérdés
a barátommal random sétáltunk ma este nyolckor a városba és egy random kocsi vagy 1m felhajtott az útestre mögöttünk és pár centin múlt hogy elüssön engem .Nagyon gyorsan ment a kocsi. Nem tudom hogy viccből csinálták vagy részegek voltak vagy egyszerűen megakartak volna minket őlni. Felakartam hivni a rendorseg anyonymus telofonszámát de féltem mert egy kisvárosba lakok és elég konnyen megtalalhato vagyok a kulsom miatt. És felek hogy azzok az emberek akik majdnem elüttőtek minket megakarnak keresni és megint most komolyabban bántani. Egyszeruen nemtudom mi lenne most a kovetkezo lepes. személyesen nem akarok bemenni mert a szüleim nem akarok hogy tudjanak róla meg hogy ebből járnom kelljen be a rendőrségre . Tudnátok segíteni?júl. 28. 21:13
1/5 anonim válasza:
Igen, 5udunk. Ne csinálj semmit, mert nem történt semmi.
3/5 anonim válasza:
Utoljára a 2 háború között játszódó Agatha Christie regényekben olvastam ilyet, hogy az áldozat nem mer elmenni a rendőrségre, mert jajmitfognak szólni... :D
De amúgy túlliheged, nem fog semmi történni a továbbiakban.
4/5 anonim válasza:
Valószínűleg része volt a sofőr, ittas vezetésért fel lehet jelenteni, főleg mert veszélyeztette a járókelők test épségét. Nálunk is volt tavaly hogy egy részeg vendégmunkás elsodorta a szomszéd kint álló autóját, a rendőrök 20 percen belül elkapták.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!