Ennyire gáz lennék?
A múltkor beszélgettem egy lánnyal, és szóba jött a szex téma.
Mondtam, hogy még szűz vagyok 18 évesen, erre megkérdezte, hogy miért.. nem ítél el, ha meleg vagyok. Én meg így néztem, hogy mi van.? (Ő először 16 évesen szexelt) Ennyire gáz lennék, hogy még mindig szűz vagyok? Nyugtassatok meg, mert ez elég kiakasztó, hogy valakiről azt hiszik, hogy meleg, mert nem szexel mindenféle jött menttel. (lány vagyok)
Nyilván nem szokták meg, hogy valaki ennyire éretlen.
Ma már 15-16 éves korára a legtöbb lány annyira előrehaladott a fejlődésben, hogy a társadalmi folyamatok hatására simán szexel. Te kicsit később érsz/értél, nem a megszokott, de nincs vele semmi extra.
Nem vagy gáz emiatt, ne aggódj, legalábbis én határozottan ezen a véleményen vagyok.
Mostanság elég gyakori, hogy a tinik 15 éves koruk körül vesztik el a szüzességet, így emiatt valamelyest kilógsz/kilóghatsz a többiek közül, de szerintem ez abszolút nem olyan dolog, amit szégyellni kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!