Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit gondolsz, ott vagy az...

Mit gondolsz, ott vagy az életben, ahol lenned kell?

Figyelt kérdés

Én 30 éves vagyok, de úgy érzem, hogy az egész életemet elrontottam, az élet felkínálta egyébként a jó lehetőségeket nekem, de én lusta és motiválatlan voltam, pedig ha akkor több energiát fektettek bele az egészbe, akkor ma sokkal, de sokkal előrébb lennék.

És elgondolkodtam azon, hogy vajon ott vagyok -e az életben, ahol lennem kell, de egyelőre nem tudok rá válaszolni. Például van egy nő jelenleg, akit valószínűleg soha nem ismertem volna meg, ha más irányba mentem volna el, és talán ő miatta már megérte, bár még nem jöttünk össze, de ő életem nagy szerelme, egyértelműen.

Tehát ez a kérdésem leginkább olyan emberekhez szól, akik már "fellélegezhetnek" és rendben van az életük (legalábbis amennyire rendben lehet), megtalálták az ideális párt maguknak és a hivatásukat vagy jó munkájuk van, és alapvetően boldogok.

Tehát ha visszatekintetek az eddigi életetekre, a mélypontokra, a sok-sok kudarcra, a csalódásokra, akkor végső soron mind megérte, és ezáltal az élet olyan életkörülmények közé sodort titeket, ahol megtaláltátok a boldogságot? Akinek van esetleg ideje, még hosszabb történetet is írhat, szívesen elolvasom.

Köszönöm.

júl. 27. 08:14
 1/8 anonim ***** válasza:
Mindenki ott van ahol éppen lennie kell. Pont azért, hogy tanuljon,tapasztaljon. A kérdés, hogy merrefelé lép tovább. Aki felismeri, hogy eddig nem volt jó, az megtalálja az eszközöket. Aki nem ismeri fel, az továbbra is elmerül az önsajnálatban, mások hibáztatásában, a saját felelősség fel nem ismerésében.
júl. 27. 09:17
 2/8 anonim ***** válasza:

Pont úgy néz ki ez a világ, mintha itt mindenki a helyén lenne. Őrülten nagy a káosz. Rengeteg a boldogtalan, talajtvesztett ember.

Példának egy állítás: Ha az USA-ban nem Trump lesz az elnök, akkor polgárháború lesz. Megzsarolnak egy egész országot, csak azért, hogy hatalomra tudjanak vergődni.

júl. 27. 09:55
 3/8 anonim ***** válasza:

Közelebb vagyok hozzá, mint gondoltam 1-2 éve.

Amúgy nagyon nem. Én ilyenkorra családot terveztem, kertes ház, miegymás...

32F

júl. 27. 09:56
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem igazán tartozom bele a kérdés célcsoportjába, mert inkább azt érzem, hogy nem ott tartok, ahol "kellene", vagy inkább úgy mondom, ahol tartani szerettem volna.

Egyetemen messze sikerült túlteljesítenem az elvárásaimhoz képest, és szinte az összes lehetőséggel éltem is, amit ott kaptam. Ösztöndíjak miatt nagyon sokat tanultam ott pluszban, illetve tapasztaltam is. Ezekről sokat tudnék írni, viszont.. az élet többi területe vagy kérdőjel, vagy úgy érzem, hogy egy nulla, vagy ahhoz/afelé tendál. Még erősen keresem magam, az utam.

júl. 27. 13:34
 5/8 anonim ***** válasza:
Ott. Sikeres vagyok az élet minden területén, mindenem megvan.
júl. 27. 16:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem, nagyon nem ott vagyok
júl. 27. 20:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Mindig ott és annyit tud tenni az ember, amire képes. Bárki bármit beleláthat, kívülről teljesen más minden.

Én is csinálhattam volna jobban, lehettem volna céltudatosabb. Nem voltam. Mást tanultam az élettől, azt amire szükségem volt.

Kezdem megtalálni a helyem. Negyven elmúltam! Most is vannak kérdőjeleim, sokkal nagyobbak, mint eddig, de bölcsebb is vagyok... Ez az élet rendje. Úgy élek, ahogyan én tudok, ennél többet nem tehetek.

júl. 28. 06:57
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem, de nem tudok ezen változtatni.
júl. 28. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!