Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Amikor épp nem dolgozol, mit...

Amikor épp nem dolgozol, mit szoktál/szeretsz a leginkább?

Figyelt kérdés
Nem feltétlenül azonos a kérdés azzal, hogy mi a hobbid, mert lehet hogy a hobbidra nem jut annyi idő. Inkább arra vagyok kíváncsi, mi az, amire a munka után (abból a szempontból, hogy a munka veszi el a legtöbb időt) a legtöbb időd van és szereted azt csinálni? Tévét nézni, vagy barátokkal beülni valahová, vagy sörözni, vagy járkálni a városban stb, tényleg ilyen profán dolgokra gondoltam
júl. 26. 10:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Középsuliba járok. Iskolaidőben semmi szabadidőm,mert van 7-8 órám, utána hazamegyek és estig tanulok, utána meg olyan fáradt vagyok, hogy nem bírom nyitva tartani a szemem. Hétvégén ha van időm, szívesen varrok és abból keresek pénzt.
júl. 26. 16:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Hétköznap sajnos nem marad sok időm, erőm a nap végére, így általában annyiban kimerül a dolog, hogy megnézek 1-2 részt az aktuális sorozatomból, és közvetlenül elalvás előtt olvasok egy kicsit.
júl. 26. 22:19
 13/13 anonim ***** válasza:
Nagyon gyorsan hazamegyek és ledöglök az ágyra. Utána valahogy még talán mosogatok, zuhanyzok, vacsorázok, de ezekre már nagyon kevés energiám marad. Folyamatosan fáradt vagyok. Igyekszem is tenni ellene (heti 2x úszás + étrend + káros szenvedélyektől mentesen, de nekem más bajom van)
júl. 27. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!