Igy nez ki egy szamla a balatoni vendeglobe(?)
Nem mondva csinált. Egyrészt nincs leírva, hogy nem volt jó a minőség.
Másrészt lehet, hogy baromi drága a bérleti díj.
Vidéken is milliókat elkérnek egy frekventált helyen. Aztán találj személyzetet főszezonban. Sokan már azért nem vendéglátóznak, mert nincs ember.
És még mindig áll, hogy nem kell odamenni. Én sem járok olyan helyre, amit nem tudok vagy nem akarok kifizetni. Az "okos" posztoló döntött úgy, hogy ő oda megy, és nem is csak egy italra, hanem ott kajálnak be.
Én nem igazán értem az árakon rinyálást. Átlag ember nem fog egyszerre hekket, lángost, harcsapaprikást enni. Egy főre itallal együtt 5-6 ezer Forint pedig teljesen vállalható ár.
Nyilván senkit nem kényszerítenek, hogy minden nap ott egyen, akinek nem telik rá oldja meg máshogy az étkezést. A világ mindig így működött.
Tényleg fogyatékosak vagytok?? Nem az ételek árával van baj!
A számlán 12 ezret felszámolnak friss levegőért meg kilátásért! Bazz már..
Duke, szerintem te vagy fogyi, ha szerinted tényleg bárhol rajta van ez egy számlán, pláne ilyen áron. Egyetlen esetben tudnám elképzelni ezt, ha valaki jópofiskodni akarna és ilyen kis viccesen írja rá a szervízdíjat (de gyanítom azt is minimum meg kellene csillagoznia, hogy az a szervízdíj), de az meg ugye nem ekkora összeg lesz.
Ez nyilván valami másolt trollposzt ami szimplán arról szól, hogy fú jaj de drága a Balaton, bezzeg Horvátországban ugyanennyiből öt évig nyaral…
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!