Hogy értelmezzem az ilyen viselkedést?
Sajnálom, hogy bizonytalan vagy! (Megnyugtatásként: szerintem az első szex mindig mindenkivel kínos kicsit, mert akkor ismeritek meg egymást.)
Ezzel a kiegészítéssel - hogy nem ment el - szerintem valószínűbb, hogy megijedt. Így, hogy ez volt neki is az első - ráadásul neked is, hogy mindketten nagyon tapasztalatlanok legyetek -, nagyon nagy nyomás hárult rá (persze rád is). A fiúkba bele van kódolva társadalmi elvárásként, hogy legyenek macsók, legyenek rámenősek, jók a szexben, stb. Feltehetőleg neki ez megterhelő volt, ezért is nem tudott elmenni.
Velem ez többször is előfordult, hiszen bár a fiúk érzéketlenekként vannak számon tartva, akik csak a szexre hajtanak, valójában nem azok. A szex pedig nem teljesen érzelemmentes tevékenység, ahhoz hogy élvezni tudja az ember, fontos a mentális jólléte. Nagyon sok minden megzavarhatja őket; nekem volt hogy minimális alkoholfogyasztástól voltak ilyen problémák, volt aki bevallotta, hogy a családi helyzete jelenleg nincsen rendben és amióta ez fennáll nem tudott mással elmenni, de pl. volt felnőtt, idősebb barátom, aki annyira izgult, hogy szimplán nem ment neki az első (később ilyen problémája nem volt). Magamon is megfigyeltem, hogy ha nagy stressz alatt vagyok akkor nincsen orgazmusom, mivel ez elsősorban fejben dől el.
A leírtak alapján a legvalószínűbb, hogy vele is ez történhetett, majd ez kudarcként, törésként élte meg a szexualitásában (és férfiasságában). Persze lehetnek más okok is, de igazából ezt ő tudná neked elmondani. Szóval az lenne a legjobb, ha megértő lennél vele és átbeszélnétek. Neki is és neked is mert nem maradnál bizonytalanságban.
Szóval sok bátorságot a beszélgetéshez (és fogd fel ezt fejlődésként, mert amúgy az ilyen jellegű kommunikációra az egész életed során szükséged lesz)!
(U.i.: Ha szexuális életet élsz, tényleg mindig gondoskodj(atok) a megfelelő védekezésről. Enélkül ne menj bele ilyen szituációkba, még ha a partnered meg is szeretne győzni. A nem kívánt terhesség kockázata mellett simán el is kaphatsz valamit a partneredtől, még akkor is, ha ő nem tud róla, hogy beteg, nála tünetmentes a betegség, viszont aktív hordozó lehet. Ha mindketten elmentetek szűrésre a fix partnereddel akkor okés elhagyni az óvszert.)
Az ego harca
Elso gondolat, dejo lenne dugni vele, ha megtortent jon a megbanas, o miert tettem meg?!
Ilyen az aki nem gondolkodik elore
Egy hulyegyerek
Azt se tudja mit akar
Szeret, aztan az elso dugas utan visszakozik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!