11
Ezzel a kijelentéssel még is csak nagy.
13.: 300 millió forint a mai infláció mellett abszolút nem nagy összeg. Az ingatlanok árán lehet ezt látni. 10 éve Budapesten még 10-20 millió forint körül is lehetett rendes méretű lakást venni, ma egy rendesebb méretű és minőségű lakás olyan 35 milliónál kezdődik (lelakottan), de egy Kádár-kocka is 60-70 millió forint, felújítva még több.
A minimálbér is folyton emelkedik. A jelenlegi minimálbér 2010 körül még elég jó fizetésnek számított.
Itt van pl. egy külvárosi, Bp.-i Kádár-kocka ára:
Az a 300 millió 10 éve hatalmas összeg volt, ma már egyre kevesebbet ér.
16-os, te se vagy a demokrácia bajnoka. Attól, hogy valakinek nem tetszenek a válaszok és lepontozza, még nem féreg.
Le is pontoztalak az okos és jóindulatú beszólásodért...
6 milliárdot is el lehet hamar tapsolni, ha nagyok az igényeid.
Volt lottógyőztes, aki eltékozolta a nyereményt.
Drága, nagy villa, luxusautók, luxusnyaralások, méregdrága ruhák.
Ha viszont jól fekteted be, 300 millióból meglehet alapozni egy gondtalan, de luxusmentes életet.
18.: Ez így van. Sőt, ahhoz nagy önfegyelem kell, hogy ne szórja el valaki a 300 milliót. De ha arra gondol, hogy M.o.-n nincs létbiztonság, akkor nem fogja elszórni, hiszen a tartós mukanélküliségtől az évekig tartó, drága orvosi kezelésekig és drága temetésekig minden utolérheti az embert.
Én vennék egy 100 milliós ingatlant, 2-3 millióból berendezném, a maradék pénz egy részét ingatlanba fektetném, és kb. 100 millió forintot apránként felélnék. Évi 2 millió elköltésével 50 évre elég. Mivel én is 50 körüli vagyok, eltartana életem végéig a felélése. És utána is eladhatnám a lakást és elmehetnék kisebbe, lenne hirtelen 50-60 millióm. Sőt, a jelenlegi lakásomat is eladnám és még ezzel meg is fejelném kicsit a nyereményt.
Igen, elég lenne.
Bármennyire is meglepő, nem hagynám abba a jelenlegi hivatásomat, mert a komoly pénzügyi háttér csak egy magabiztosságot adna - a folyamatos bizonytalanságot felváltva, - de semmi több.
Hogy jobban megérts: a hivatás nem csak annyit jelent, mint szimplán a munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!