1/25 anonim válasza:
Eddigi életemben 10 évnyi munkával kerestem nagyjából 50 millió Forintot és akkor én a relatív jobban keresők között vagyok. Szerinted?
2/25 anonim válasza:
Elég, bár nagyon változó. Volt az 300 millió is, meg 6 milliárd is.
De mindenképpen elég lenne, hiszen jelenleg évi 5 millió forintot keresek.
3/25 anonim válasza:
El se tudnám költeni. 5 éven belül e temetőben lennék, de az az 5 év kárpótolná az elmúlt 38 év majdnem minden szarságát.
7/25 anonim válasza:
#2 Én nem vagyok nagyra vágyó, a 300 millióval is simán kibékülnék.
Vennék magamnak egy új építésű lakást relatív jó környéken, a mostani panelom ami ér 35-40 milliót megtartanám. Testvéreméknek is adnék belőle 20-30 milliót, hogy elkezdhessék az életüket, aztán ennyi :D
9/25 anonim válasza:
Elég lenne annyi, hogy fel tudjam újítani a házam kívül belül, maradna egy kis tartalék, és ennyi.
10/25 anonim válasza:
Nekem a skandináv is elég lenne, ha már százmillió fölött van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!