Vajon a nagyon gazdag emberek szoktak palacsintát és vagy sültkruplit enni?
Figyelt kérdés
júl. 23. 19:33
1/12 anonim válasza:
A nagyon gazdag emberek is esznek, de nem akárhol, ez a lényeg!
3/12 anonim válasza:
Van nagyon gazdag ismerősöm aki benne van a top százban és ugyanolyan életet él mint más. Dolgozik, piacra jár, főz. Meg sem mondanád a család egyik tagjáról sem hogy mennyi pénzük van.
És igen esznek ilyeneket is.
6/12 anonim válasza:
Igen. Sőt, a nagyon gazdag emberek, pontosabban az elit, sokkal különlegesebb (és gusztustalanabb) dolgokat is megesznek. Lásd Adrenochrom dokufilm.
7/12 anonim válasza:
Lehet hogy még zsíroskenyeret is eszik. Ha szereti.
8/12 anonim válasza:
Nagyon ritkán.
Ez a szegények és a munkásemberek kajái.
9/12 anonim válasza:
Számomra a tehetősség azt jelenti, hogy bármire van lehetőségem. De nem azt, hogy korlátozzam magam. Mert ez a skatulya, hogy nem eszem ilyet mert az a szegény ember kajája, ez pont hogy egy önkorlátozás. Én szeretem mindkettőt és szoktam is enni belőlük. Lazac, kaviár, garnéla stb, erre is van lehetőségem de mindig kívánom ezeket se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!