Kábé annyi az élet hogyha nincs pénzed, megszületned se volt érdemes?
És akit a pénz meg a feljebbjutás nem motivál?
Akit nem érdekel ez az értelmetlen taposómalom?
Senki nem állította, hogy a pénz a minden. Viszont majdnem mindenhez az kell. Nézd meg, milyen különbözőek az emberek, mennyi minden érdekli őket és mennyire más életet élnek. Mégis mindegyik élet alapja a pénz, mert sajnos bármit szeretnél csinálni az életben, ahhoz pénz kell. Még a létfenntartáshoz is.
Persze lehet írni, hogy a kiránduláshoz, a sétához nem kell pénz, de a sétálástól nem fogsz jól lakni és a kirándulásra is költeni kell, pl. hogy tudj enni egy szendvicset vagy ha messzebb kirándulsz, akkor az utazás is pénzbe kerül.
A szakmámat hagyjuk, az tönkre lett vágva a kovid óta!
Újratervezés! Más út kell!
Ezt az idézetet egy képeslapon találtam sok-sok évvel ezelőtt, úgyhogy meg is vettem!
Mindig ide lyukadunk ki, és ez számomra már nagyon unalmas!
"Aki a tömeg után megy, nem jut messzebb a tömegnél. Aki a saját útját járja, gyakran találja magát olyan helyeken, ahol előtte senki sem járt. Nem könnyű alkotó módon élni, mivel a többség ellenszenvvel néz a másságra. Ha pedig nézeteiddel, tetteiddel megelőzöd korodat, szomorúan kell tapasztalnod, hogy miután mindenki rájön, hogy igazad volt, azt fogják mondani, a dolog mindig is nyilvánvaló volt. Két lehetőséged van. Az egyik, hogy feloldódsz a fősodrásban. A másik, hogy elkülönülsz. Az elkülönülés azt jelenti, különbözöl. Különbözni pedig annyit jelent, hogy igyekszel olyanná válni, aki rajtad kívül senki sem lehet."
(Alan Ashley-Pitt)
De az is lehet hogy az utamon vagyok csak baromira másként működök, és ez nem vezet előnyös tapasztalásokhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!