Nem látom itthon a jövőt, mit tegyek?
24 éves vagyok, ősszel lesz az utolsó félévem az egyetemen, dehogy utána mihez fogok kezdeni, arról fogalmam sincsen, mert egyszerűen nem látom itthon a jövőt.
Az EÜ kritikán aluli, a közszolgáltatások a romokban vannak, a hangulat, a mentális állapot itthon szerintem szintén a béka segge alatt van, az ország megítélése a külföldiek szemében szerintem nem a legjobb.
Illetve 20 éven belül több nem magyar lesz az országban mint magyar, ha lenne gyerekem akkor járhatna olyan osztályba, ahol a fele gyerek 5 évvel idősebb többször bukott Alejandrókból áll, akik fenyegetik a tanárokat, ha baja lesz a gyereknek sem fog érdekelni senkit, mert ha felrúgják nem lesz következménye, ha titokban molesztálják nem lesz következménye, tárogat majd mindenki.
Külföldre menni meg gyáva vagyok, pedig a családomon kívül semmi nem köt ide, nincs párom, barátom is csak pár van.
Munka nincs, nem köt ide semmi...
Inkább most mint 34 évesen mindig nehezebb lesz, ha nem tetszik hazajössz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!