Milyen az ideális lány ideállod?
Figyelt kérdés
júl. 19. 13:49
12/17 anonim válasza:
Ajajj! Gondok vannak a magyaros fogalmazással...
Ami engem illet, ugyan van külsőre zsánerem, de tágtűrésű vagyok, ellenben a jellemmel; ott nagyon nem... Nagyon, de nagyon megnézem, "kivel állok szóba".
13/17 anonim válasza:
10-es. Mert van sok alacsony pasi is. :)
14/17 anonim válasza:
#13 persze, de több magas pasi hajt rám, mint alacsony. Igaz a mostani barátom 170 cm, de előtte 187 magas volt, nem csak alacsony srácoknak tetszenek az alacsony nők.
15/17 anonim válasza:
Nem mondtam hogy csak nekik tetszenek az alacsony nők. A jelenlegi párom 173 az exem pedig 159cm volt én pedig 186 vagyok.
16/17 anonim válasza:
Vékony/átlagos, nagy lábfeje van, kissé domináns alkat.
17/17 veszettkecske válasza:
Szófogadó legyen, jól tanuljon, szorgalmas stb, szóval én ezeket várnám el a lányomtól, ha lenne :D Amennyiben a kérdés a nőkről szól, úgy nekem az alacsonyabb, formás/sportos barna hajú hölgyek tetszenek inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!