Ez így korrekt volt? Vagy inkább lenyúlás?
Hat tw teljesen hülye vagy xd
Na mindegy, egészségedre.
#15 A nők burkolt lek.rvázása nem vicces, hanem megalázó és degradáló. Minden ilyen apró megnyilvánulás és annak tolerálása erősíti a társadalomban azt a jogosultságtudatot és téves berögződést, hogy a nőket szabad verbálisan bántalmazni és szexuális tárgyként tekinteni rájuk.
És azért te tolod a bántalmazói dinamikát, mert eleve te indítottál egy nőgyűlölő hozzászólással, majd amikor erre fel lett hívva a figyelmed, hogy nem kéne, elgondolkodás és megértés helyett a válaszreakciód gaslighting és újabb sértegetés volt.
#16 Elég gáz, hogy nőként ezt viccesnek találod.
#17 oké, SZERINTED nem vicces, SZERINTED megalázó és degradáló.
De tudod nem mindenki gondolkodik úgy, mint te. Pl én. Szerintem semmi sértő vagy degradáló nincs benne, és ezen a véleményen van rengeteg más ember is.
Szerintem ez semmiféle bántalmazást (legyen az verbális vagy fizikális) és semmiféle tárgyiasítást nem erősít. Ugyanígy poénkodok férfiakkal is, és abban sem látok semmi rosszat.
Na kezdjük ott hogy a hozzászólás a te szemedben tűnik csak nőgyűlölőnek, nekem nincs ilyen vonzata. Felhívtad a figyelmem hogy ezt szerinted nem kellene, én meg leírtam hogy semmi ilyesmi szándékom nem volt vele, viccből írtam. És írtam egy normális választ utána.
Erre jöttél azzal hogy gáz vagyok, szóval te kezdtél el elsőnek sértegetni engem.
De azt hiszem hogy ezt úgysem megérteni, mert a te szavaiddal élve "elgondolkodás és megértés helyett a gaslighting és az újabb sértés" lesz a válasz erre. Szóval részemről ezt itt lezárom, azt hiszem már így is túlságosan belefolytam xd
Adott esetben simán. Láttam már olyan nőt, aki erre megsértődött.
Őt csak a jópasik nézzék!
Lehet, hogy később majd ez is egy jog lesz: "a ránézés joga". Aki megszegi, büntethető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!