Feminista vagy?
Én feminista vagyok. Támogatom, hogy a nők tanulhassanak, dolgozhassanak és szavazhassanak. De a szélsőséges, férfigyűlölő feministákat, akik nem az egyenlőséget, hanem a nők felsőbbrendűségét szajkózzák ki nem állhatom. Nem képesek elfogadni a tényeket, érzelmileg instabilak és igazságtalanok, valamint tele vannak gyűlölettel. Hasonlóan gondoljátok, mint én?
28/f
Én most vagyok olyan helyzetben multinál, hogy a 20 évvel idősebb nős főnököm le akar fektetni.
Szeretem a munkám, utálom a konfliktusokat. Játszom ezt a hülye macska-egér játékot, hogy fel se bosszantsam, de ne is adjak "olyan"jeleket. Ver a víz ha kettesben vagyunk
És nem én vagyok az első l, akivel ezt csinálja. Egy férfival nem nagyon szoktak ilyet csinálni. Szóval ja, messze még az az egyenlőség. Feminista vagyok e? Nem tudom, gondolom. Csak nyugiban szeretném élni az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!