Emlékeztek még a Mónika show-ban arra brutális nőre, szerintetek hány ilyen nő élhet még ebben az országban?
Tudjátok volt egy irdatlan nagypofájú, veszedelmes, iszonyat trágár beszédű nő, aki végig anyázta a Mónika Showt régen. Olyan szövege volt, hogy minden félperben röhögtem rajta és nem győzték kisípolni, de ugyanakkor nagyon megbotránkoztató volt a viselkedése. Teljesen le volt döbbenve tőle mindenki. Úgy nevezte a lányát mint egy k"rvát, valami ilyet mondott rá, amire különösen felfigyeltem, hogy "mágnes pics@jú tetves s uttyó ribánc, te.." nevezte a lányát Ha nem lettek volna ott a bizti őrök az öreglány szétszedte volna az egész kócerájt és agyba főbe rugdosott volna mindenkit akit csak ért volna. Belinkelem a videót is. Szóval itt a kérdés az,hogy ismer valaki még ilyen rettenetes embert a környezetében rajtam kívül és hogy képes vele együtt élni akárcsak egy utcában vagy szomszédként?
https://www.youtube.com/watch?v=2mGY6y1sQac&t=1s
Egyáltalán nem volt rájátszva.
Amúgy baromira nem értelek, hogy miről hablatyolsz. Ez a videó egyáltalán nem arról szól, mint amit ideírtál. Szó nincs itt a lányáról, a férje fiatal barátnőjét tépi meg a nő. A mágnespicsájú pedig megint egy másik videó.
Egyébként a nő dühe teljesen érthető. Bár inkább a férjét kellett volna szétvernie.
De így nem tudom, kire gondolsz.
Ott volt Pl. Vámpír Ági, őt tartotta mindenki szemétnek, a Csipkést meg védték. Holott az egy gyilkos volt, tűzifával verte agyon a 16 éves, terhes barátnőjét.
Nem kell abból kiindulni, hogy valaki trágárul beszél, akkor az rossz. A trágár beszéd az őszinteség jele.
"A trágár beszéd az őszinteség jele."
Inkább a kilátástalanságé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!