Mi lett Móni szépségvilágával (Berta Mónika)?
Figyelt kérdés
Ismeri valaki személyesen? Régen youtubeozott, de abbahagyta, próbáltam rákeresni, sehol nincs fent róla semmi. Márióval még együtt van?2021. ápr. 19. 17:28
1/7 anonim válasza:
Én sem tudom de engem is érdekelne :(
2/7 anonim válasza:
Emlékszem rá, én is sokszor néztem.
Lehet, már megunta, vagy úgymond "kinőtt belőle".
Pedig szerettem nézni.
3/7 anonim válasza:
Én is szerettem anno mert kilógott a sorból, nem az a mümajer cuki vagyok kedves csókszi stilusu volt hanem látszott rajta, hogy őszinte.
4/7 anonim válasza:
Ha jól tudom, most is a dohányboltban dolgozik. Együtt vannak még Márióval.. volt szegény Zsömi kutyusa (talán így hívták), ő már elhunyt..
Én is nagyon szerettem a videóit, őszinte volt, nem köntörfalazott, nem volt az a tipikus beauty videós..
5/7 anonim válasza:
Sziasztok, lehet kicsit későn írok, de instán fent van, szerintem már nincs együtt Márióval, viszont sokat fogyott a képei alapján és már csajosabb ruhákban jár, mint régebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!