Csak sztem irritáló, és bunkó Móni Szépségvilága?
Csak én nem értem mi a baj vele?
Csak annyi, hogy sebeket készít sminkel?
Neeeem csak sminkel. Azok a videói jók. Csak aztán a sminkes videók után jöttek, a mit csinálok szabadidőmben, meg mindenféle témavideói, amiben fél órákat pofázik a semmiről, azzal az állandó szájbiggyesztéssel. Egyszer csinált egy videót, amiben pár bunkó kommentre reagált elég undorító stílusban.
Mondom sminkben tehetséges, de az életben kerülném a csajt, mert irritáló.
láttam már több kérdésben is ugyanezt a témát. ahogy láttam mindig le lett pontozva aki meg merte mondani az igazat..
amúgy én nem vagyok oda a youtuberekért, de mivel sokan szeretik őket, az "ismertebbeket" én is kikeresem és megnézek pár videót tőlük, hogy legalább legyen viszonyítási alapom, amikor a többiek róluk beszélnek.
lehet, hogy a sminkek amiket készít jók, de attól még én nem tartom jónak,hogy rengeteg 12-14 éves lány őt tartja példaképnek.. sajnos nem úgy viselkedik, hogy ezt kiérdemelje. kommentekben valóban leoltja azokat akiknek más a véleményük, tiltja is őket. pedig vállalnia kéne, hogy amiket feltesz nem fog mindenkinek tetszeni.
de olyat is láttam, amikor konkrétan a 13 éveseket szidta kollektíven.. hát nem egy észkombájn, ha már az a korosztály érdeklődik iránta a legszélesebb körben, akkor nem kéne lenéznie őket, meg elküldeni őket a francba,hogy ennyi idősen nem is lehetne instagramjuk húzzanak babázni.
szóval nekem a bunkó viselkedése miatt(pont a rajongóival..) eléggé unszimpatikus.
amúgy maga a stílusa nekem nem tetszik, mármint a haj, az az orrbakarika, ruhák,extrém smink. de ez csak magánvélemény.
de mondom én nem tartom követendőnek, ezerszer jobb videósokat lehet találni
6# vagyok. akit érdekel lehet szemezgetni, hogy hogyan beszél azokkal akik tényleg szeretik..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!