Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mivel lehet elviselni ezt a...

Mivel lehet elviselni ezt a meleget?

Figyelt kérdés

Én dinnyével meg tonikkal, meg gyakori hidegvizes zuhannyal próbálok túlélni. :D

Ti mivel hűsítitek magatokat ebben a hőségben?

júl. 16. 14:27
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
30%
A 6000. ilyen fajta kérdéssel...
júl. 16. 14:28
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Világ életemben ódzkodtam a klíma ellen, pedig panelban éltem negyven évet; de tavaly vettünk egy házat, amiben van klíma. Hát most élvezem a jelenlétét 😀
júl. 16. 14:28
 3/15 anonim ***** válasza:
100%

Ventillátor, hideg ital, éjszaka szellőztetés.

Ma még napközben is lehetett szellőztetni egyet, volt hűsítő zápor. (mondjuk most melegszik vissza és tömény pára, visszasírom a tegnapi időt pillanatnyilag :D )

júl. 16. 14:46
 4/15 anonim ***** válasza:
6%
sörözök munka után hűtővől kiveszem, szisszen jó hideg aztán már gurítom is lefele had csússzon le a torkomon, engem nem érdekel ha megfázik max fáj kicsit de simán megiszom kora-középdélután pár dobozkával és holnap reggel mehetek melóba ahol szondába kell fújni de mivel korán iszogattam, így nincs alkolszázalék a vérben.ventilátorlapátot magamra állítom aztán én vagyok a király. bekapcsolok valami jó zenét szomszédok évlezéék és hajrá, max ha hőbőrög lejjebb veszem. vannak ezek az ízesítettek azokat nem szeretem mert még szomjasebb leszek tőlük, inkább a világos és sötétbarna alkoholos söröket szeretem fogyasztani, nem számít a dobozos vagy üveges, csak ne az alcó polcról legyen levételezve. az asszony nem szól rám sosem ilyen állapotban rám hagyja szeret engem.pár doboz után kicsit csillezek aztán ledőölök alukálni és este felkelek akkor elvégzem a szükségleteimet aztán alszok még hajnalig és go dolgozni
júl. 16. 14:55
 5/15 anonim válasza:
91%
Ventillátor elé tehetsz jégakkut, az segít egy kicsit a hűtésben.
júl. 16. 15:28
 6/15 anonim ***** válasza:
19%
Miért lettem lepontozva, bunkóváriak?
júl. 16. 15:29
 7/15 anonim ***** válasza:
74%

Az alkoholizmus és a hangos dajdajozás gáz.

júl. 16. 15:31
 8/15 anonim ***** válasza:
90%
6, mert bunkóvári vagy, azért.
júl. 16. 16:08
 9/15 anonim válasza:
100%
Mert nem te vagy a király 6# Hanem én!!
júl. 16. 16:50
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Arról nem is beszélve, hogy az alkohol csak még inkább dehidratálja az embert, tehát veszélyes, és semmit nem segít.
júl. 16. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!