Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Az emberek miért akadnak ki ezen?

Az emberek miért akadnak ki ezen?

Figyelt kérdés
Közösségi oldalon kirakják a munkahelyüket, az iskolát ahová járnak stb stb, nyilvánosan nyilván ahol bárki megnézheti. Majd ha említem nekik hogy látom "Ide meg oda jársz" akkor elkezdenek vinnyogni hogy "stalkolsz", mi a fax? Miért oszt meg magáról mindenki előtt nyilvános infókat amiket bárki megnézhet ha érzékeny rá?
júl. 15. 14:27
 1/8 anonim ***** válasza:
42%

Mert a magadfajta ezen személyeskedik.

Egy időben direkt kint hagytam, hogy a Pázmányra jártam, mert a sok kérbites, ha belém akart kötni, ráugrott, hogy agymosott hívő vagyok meg pedofil, holott ateista vagyok, viszont arra jó, hogy rámutasson az illető ostobaságára.

júl. 15. 14:34
 2/8 anonim ***** válasza:
81%

1

Kicsit paranoiás vagy...

Amúgy ez szerintem is gáz. Ha nyilvánosan megosztod az adataidat, akkor ne csodálkozzál, hogy az emberek tudnak róla. Vagy akkor minek rakod ki?

júl. 15. 15:23
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert az átlag ember nem szokta ezeket végigolvasni, még ha láthatóak is, és valóban zaklatás szaga van, még ha nem is az lényegében.
júl. 15. 15:26
 4/8 anonim ***** válasza:
#2: mi ebben a paranoia? Nem egyszer megtörtént Facebookon, amikor régebben aktívabban kommenteltem sok vitás témában. Sokszor személyeskedtek így.
júl. 15. 16:00
 5/8 anonim ***** válasza:
munkahelyeknél rendszeresen előfordul napjainkban már hogy bizony utánanéznek az illető "virtuális életének" ha nyilvánosak egy közösségi oldalon
júl. 15. 17:07
 6/8 anonim ***** válasza:
-> mármint mikor jelentkezik valaki új munkavállaló. de van akit közbe nsi figyelnek, egy tanár ismerősömnek pl. meg akarták szabni hogy milyen profilképe lehet
júl. 15. 17:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Mert azt a legtöbben nem is olvassák el, amikor meg valaki ilyesmit dob fel egy beszélgetés során, azt is lehet belőle gondolni, hogy az illető kutakodott utánuk.
júl. 15. 18:13
 8/8 anonim ***** válasza:
Hulyékkel beszéltél.
júl. 16. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!