Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mivel telik a napotok ebben a...

Mivel telik a napotok ebben a hőségben?

Figyelt kérdés
2024. júl. 13. 18:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
7%
2-es biztos imadnak teged a szomszedaid hogy hajnalban porszivozol
2024. júl. 13. 20:53
 12/22 anonim ***** válasza:
92%

Tekintve, hogy nem panelban élek hanem nagy kertes családi házban ahol van nagy udvar is és tekintve, hogy azért nem olyan hangos a porszívó, hogy azt bárki hallhassa a szomszédban, szerintem nemes egyszerűséggel leszarják.

2024. júl. 13. 21:00
 13/22 anonim ***** válasza:
3%
12. Aham.. almodozzal csak.. a szemetet meg gondolom a pincebe vitted le.
2024. júl. 13. 21:13
 14/22 anonim ***** válasza:
92%

Ja biztos hazudok :D

Majd mindjárt megnézem a szomszéd szobát hátha lakik ott valaki.

Gondolom olyanról, mint az emeletes ház még nem hallottál. Nem csak a Kádár kocka létezik ám vidéken. De mit is tudhatok én.. még azt se, hogy hol élek.

2024. júl. 13. 21:22
 15/22 anonim ***** válasza:
0%
Loool...
2024. júl. 13. 21:31
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem hazudsz igen. Amennyiben nem, akkor meg a csaladdal voltal kocsog h hajnalban porszivoztal. Vagy tan egyedul elsz a nagy csaladi hazban? Bar ilyen nevvel eselyes h egyedul elsz, ergo vissza az elso ponthoz, h igen hazudsz.

Erdekes en amig kertesben laktam, mindig kivittem a szemetet, es masoktol is igy hallom.

2024. júl. 13. 21:32
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Amég nincs gyakorlatom a konyhán, bírható. MAI NAP: (kb minden szombat ilyen suli mellett is).

Felkelek, reggeli, tanulás (régen nagyon leszartam) majd tízórai aztán délben kimegyek másfél órára.

Megjön fater, besegítek neki, (kipakolni a bevásárlást+ főzni), olvasok, majd hív a legjobb barátom (mintha testvérem lenne).

Vele beszélgetünk, darts, pingpong, esetleg biliárd ha a másik is jön. Rendvédelmi technikus, fogásokat szoktam vele gyakorolni, illetve kondiparkban edzünk este fele. Szerintem tartalmas nap, még úgy is hogy este éneklek, meg Gyakorizok.

2024. júl. 13. 21:35
 18/22 anonim ***** válasza:
89%

Semmi közöd hozzá, hogy kivel élek, de ha annyira akarod tudni akkor igen, egyedül élek.

Na és mégis miben hazdtam? :D

Magyarázd meg kérlek..

Az rohadtul nem érdekel, hogy te mit hallottál és kitől.

Tényleg ennyire unalmas az életed, hogy valakit ismeretlenül betámadsz, hogy hazug mert leírja, hogy kertes házban él és senkit sem zavar, ha hajnalban porszívózik?

2024. júl. 13. 21:36
 19/22 anonim ***** válasza:
70%

Nyaralás a kiscsaláddal a Balatonon :D

De csak ilyen két napos kis ízéke.

2024. júl. 13. 21:57
 20/22 anonim ***** válasza:
Én azon gondolkodtam hogy hova tudnék menni holnap órákra, ahol van klíma + nem rúgnak ki.
2024. júl. 13. 22:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!