Csak nekem nincs kedvem semmihez ebben a hőségben?
Figyelt kérdés
Egész nap csak "döglődök" a szobámban és netezek a mobilomon. Megfogadtam, hogy a nyári szünetben nekikezdek tanulni, viszont ahhoz sincsen már napok óta semmi kedvem, hogy kinyissam a könyvet. Úgy veszem észre, hogy ilyenkor az eszem sem vág úgy. Ti hogy viselitek e téren a meleget?2017. aug. 5. 19:22
2/8 anonim válasza:
Van ventillátorom, és így egész jól viselem. És amíg van célom, tudok tanulni. Tény, hogy nem azt, amit kéne, és nem is megy ugyanolyan jól, mint télen, de attól még a szándék a fontos.
3/8 anonim válasza:
Nekem nem is annyira a kedvvel van gond, kánikulában egyszerűen nem működik jól az agyam. Nagyon megvisel, 26 Celsius fölött pedig konkrétan haldoklom. Úgyhogy ki se megyek a házból, max. a strandra. A gond ott van, hogy most már a házban is picivel 26 fölött van a hőmérséklet...
S tekintve, hogy az én kedvem és energiaszintem máskor sem olyan kiemelkedő s rendelkezem a programozók fontos erényével, a lustasággal... Elég tragikus a helyzet.
4/8 anonim válasza:
Nyugi nem csak te vagy ezzel így, sorstársak vagyunk :D Dettó ugyanez van velem is és már nagyon idegesít...
5/8 anonim válasza:
A test izzadni akar a hőségben, és ezt lehetővé kell neki tenni. A felesleges só fásulttá teszi az ízületeket. Irány a tűző nap, le a póló, dolgozni és izzadni, izzadni! Addig kell izzadni, amíg jön. Amikor már nem jön (mert egy idő után már nem jön aznap), akkor vissza a póló, és lehet ámulni, hogy mennyire friss, vidám, tettre kész és mozgékony lettél.
6/8 anonim válasza:
Másfél hete még edzésre sem tudom rávenni magam. Ebben nyilván benne van a lustaság és a motiválatlanság, de ha egy 5-6 fokkal enyhébb lenne az idő, az sokat segítene szerintem
7/8 anonim válasza:
#3 Én azért a 26 fokért is ölni tudnék, nekem 33 fok jutott tegnapra meg mára is. :D
Elég rosszul viselem. Izzadok mint a ló, sokkal ingerlékenyebb vagyok, nem tudok rendesen aludni, a figyelés se megy huzamosabb ideig.
8/8 anonim válasza:
Nekem magával a meleggel nincd bajom, inkább a napsutést mondanám kínzónak, mert ezen a nyáron már 3x volt napszúrásom. Nekem van ventillátorom, a hőmérséklet napközben 28 °C korul van a házban, még 1-2 hidegzuhannyal, ventillátorral és jeges üdítőkkel kibírható. Az éjszakákat viszont átszendvedem, mindig izzadtan ebredek es nem tudok (csak néha) végig aludni. Nekem az eszemmel nem igazán szokott baj lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!