Várjátok, hogy vége legyen a nyárnak?
Figyelt kérdés
2024. júl. 11. 17:42
11/22 anonim válasza:
Nekem mindegy, hogy nyár van-e csak legyen kb 25 fok és jók vagyunk :D
12/22 anonim válasza:
Nem, én szeretem a nyarat. Ez az idő is max 1-2 programhoz alkalmatlan, ahol sokat kell mozogni, de kertipartizni, kiülni valahova barátokkal sörözni, medencézni, stb tökéletes.
13/22 anonim válasza:
A nyárnak dehogy legyen vége!!! A legjobb része az évnek. :))) Csak ez az afrikai hőség enyhülhetne kissé, ez már tényleg nem fehér embernek való, ahogy drága jó öreganyám szokta volt mondogatni. :))))
14/22 anonim válasza:
Nem befolyásol semmiben, bár a telet nagyon szeretem.
15/22 anonim válasza:
Nagyon
De szerencsére nagyon gyorsan megy az idő
16/22 anonim válasza:
Nem, mert nem szeretem sürgetni az időt, de annak már én is nagyon örülnék, ha legalább éjjel kicsit jobban lehűlne a levegő. Vagy nem lenne ilyen fülledt az idő.
17/22 A kérdező kommentje:
Hála az égnek bő másfél hónap és vége. Amúgy is jobban szeretem, amikor beindul másoknak a suli, vége van a nyaralgatós időszaknak és a nappalok is rövidebbek, a hidegnek hála pedig az aljanép is a lakásban van, nem kint rontja a levegőt.
2024. júl. 11. 22:33
18/22 anonim válasza:
17
"Amúgy is jobban szeretem, amikor beindul másoknak a suli"
Mi jó neked ebben?
19/22 anonim válasza:
Csak a nyár, soha ne legyen vége
20/22 anonim válasza:
Én azt várom hogy a hülyék kevesebben legyenek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!