Várjátok, hogy vége legyen a nyárnak?
Figyelt kérdés
2024. júl. 11. 17:42
1/22 anonim válasza:
Kimondhatatlanul! Számonra az lenne a legjobb, ha 22 fok fölé soha nem menne a hőmérséklet! Az nyári plafonnak tökéletes lenne!
2/22 anonim válasza:
Túrót. Bárcsak egész évben ilyen lenne, ki sem jönnék a medencéből
3/22 A kérdező kommentje:
#1 Igen, egyetértek!
#2 Költözz Afrikába
2024. júl. 11. 17:48
4/22 anonim válasza:
Igen, télen max fázni szoktam, nyáron örülök ha nem kerülget az ájulás.
5/22 grafno válasza:
Szerintem minden évszaknak megvan a maga szépsége. Ebben a brutal meglegben szinte semmit sem lehet a kertben csinálni vagy elmenni biciklizni mert szenvedés 10 es 18kozott a napon lenni.
6/22 anonim válasza:
Miért köktöznek Afrikába nekem jó itt így, te nyafogsz itt mint egy óvodás, neked nem felelnek meg az adott körülmények, te akarod, hogy felfelé essen az eső, te menj oda ahol nincs nyár. Mi akadályoz meg benne. Mosogatni lehet Norvégiában is
7/22 anonim válasza:
Nem. Azt várom, hogy éjszaka legyen hűvösebb, de szeretem ha nappal meleg van és napsütés.
8/22 anonim válasza:
Nem: kb. ugyanazt gondolom, mint a 7#.
9/22 anonim válasza:
Ráadasul millió módja van, hogy időnként hűvösebb helyre menekülj.
Ki vagy te, hogy elvárod Természet Anyától, hogy legyen neked mindig 22 fokos bicikliző idő? Még szerencse, hogy jogállamban élünk, így jogod van türelmetlenül, akár hisztizve várni a kánikula végét. Ezt a jogodat én, mint igazi demokrata az életem árán is megvédem ha kell, de neked viszont nincs jogod engem más tájékra küldeni azért, mert nekem megfelel a jelenlegi környezeti valóság, ami ember által rövid távon amúgy sem befolyásolható.
Éljen az örök nyár, az örök élet es az ingyen sör. Éljenek a kutyák milliárdos hegyvidéki villákban!
Már napok óta nem tudok aludni ebben a hőségben
10/22 anonim válasza:
#3 Kérdező, szerintem nem helyénvaló letámadni valakit csak azért, mert nem azonos véleményen van veled. Te várod, hogy vége legyen a nyárnak, más nem várja, más meg megint csak várja, és mi van akkor? Semmi. Mindenkinek lehet más véleménye.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!