Mi a kedvenc ételed?
Nagyon le fogtok pontozni, de vállalom.
Nekem 3 olyan étel az abszolút kedvencen, ami egyáltalán nem felel meg a mai tudatos, egészséges táplálkozási trendek követelményeinek, sőt épp ellenkezőleg, kifejezetten nehéz, zsíros, fűszeres ételek, de imádom őket. (A három ételből az egyiket rengetegen utálják, már a "szagától" és állagától, kinézetétől is sokan rosszul vannak, és valószínűleg a másik kedvencem sem túl népszerű. Sorrend nincs, mindhármat egyformán imádom.)
*Brassói aprópecsenye
Ahogy én szeretem: Sok fokhagymával, sok borssal, pirospaprika nélkül, zöldborsó nélkül (Kelet-Magyarországon zöldborsóval készítik).
Zöldborsós változat:
*Csülök pékné módra
Ahogy én szeretem: A csülök jó előre alaposan bepácolva fokhagymás pácban, a burgonya sok vöröshagymával egybesütve, a csülök bőre kellemesen ropogósra, "pirosra" sütve.
*Ettől most szinte mindenki azonnal rátenyerel majd a piros gombra, de a harmadik kedvencem a csülkös pacal. Főttburgonya köret nélkül, csak simán magában, kenyérrel tunkolva.
(Nem linkelek róla képet, mert sokan már a látványától is rosszul lesznek. Sőt, már a gondolatától is. :D)
Ahogy én szeretem: Egy nagyon tartalmas, ízes pörköltalappal indítva, sok vöröshagymával, nagyon jól összeforralva, "ragadósra" beforralva, finom puhára főzve. (Nem gumis állagúra. Vörösbor nélkül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!