Neked mi a kedvenc ételed?
Tőtöttkáposzta...:D Viccen kívül, mi az?
Jöhet kor és nem is...
Tejfölös csirkepaprikás nokedlivel.
F
Lasagne.
Utóbbi időben a rántott sajtra is nagyon rákattantam.
21/L
Brassói, pizza, nudli, gulyásleves, palacsinta, sajtos csirke, ezekre mondom azt hogy ha szerepel a napi repertoárban akkor már jobb napom van:D
19F
Ajj, a tőtöttkáposztás poént én akartam volna elsütni :D
Amúgy a lasagne és a hawaii csirkeragu, csak én a combjából szoktam csinálni, nem a melléből.
Valamint imádom még a birkapörköltet, csak ritkán jutok igazán finom változathoz. Nagyon sok helyen ugyanis ehetetlenül túlsózzák.
22/F
Paprikás csirkepörkölt nokedlivel; Lasagne; olyan kis tesco-s maci alakú rippropp hamburgerzsömlében majonézzel, hozzá bébi csemegeuborka mustárba mártogatva; kapros töltöttkáposzta kiflivel; chilis bab kiflivel; egy sütemény, amit a közeli cukrászdában vettem pár éve, de már elfelejtettem a nevét, de az volt a legeslegfinomabb sütemény, amit valaha ettem :D
18L
Rántott tőkehal, tonhal, fasírt, chilis bab, babgulyás, zöldborsó főzelék, tarhonyás hús, pörköltek csirkésen, sertéshússal, vadhússal, zott joghurt kiflivel, :D tejbegriz, puding, :D káposztaleves sok virslivel, fasírt, töltöttkáposzta, sültkrumpli sok tojássa/sajttal, rántott hús, paprikás krumpli, krumplis tészta, piritós kenyér, :D zsíros kenyér is néha almával, :D gombapörkölt, rántott gomba :P gyros, hamburger, pizza ( amiken sok íz van, de nem édes, mint pl az ananász )
Mákos, túros, gyümölcsös, lekváros, kakaós sütik.
Sport szelett xxl, Snickers, Bounty, Tibi csoki, meg azok a kókuszos csokik :D ezeket mind imádom, kedvenceim. :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!