Milyen napod lesz ma?
Figyelt kérdés
2024. júl. 9. 07:54
2/16 anonim válasza:
Remélem, jó. Itthonülős, kánikulatúlélős.
3/16 anonim válasza:
Valószínűleg aludni fogok, mert tegnap behozott nehézlégzéssel, 87-es szaturációval a mentő a sürgősségire aztán gyors vizsgálat után a triage kiültetett egy kis pici oxigénpalackkal a váróba aztán azóta itt ülök :(( Már esik le a fejem a fáradtságtól.
4/16 anonim válasza:
Remélem kevésbé rossz/stresszes lesz, mint a tegnapi napom.
5/16 anonim válasza:
Jó (szabadnap). Délelőtt kerti munka, amíg túl meleg nem lesz, aztán "kánikulatűlélős", ahogy egy korábbi válaszoló írta.
6/16 anonim válasza:
Itthon leszek (iskolában dolgozom, hála az égnek már szabadságon vagyok), nem megyek ma sehova. Terhes vagyok, nagyon rosszul viselem a meleget. Főzök valami egyszerűt, aztán pihenek, mert éjszaka szinte semmit sem aludtam.
7/16 anonim válasza:
Home office van, kint a kertben már nagyon meleg van, lassan bent a házban is, mert bármilyen jó a szigetelés, a több napig tartó kánikula nem tűnik el nyomtalanul és lassan felmelegszik a ház is. Ha nagyon nem bírom, benyomom a klímát vagy a ventillátort. Főznöm is kéne valamit, de nem sok kedvem van hozzá. Most kicsit lazább a dolog, mert a főnökök nyaralnak, nem vagyunk annyira kontroll alatt, mint általában.
8/16 anonim válasza:
Otthon vagyunk az ovis lányommal, nyári szünet van. A légkondis házban pihenünk, rajzolunk, festünk, virágot ültetünk.
Délután jógázni terveztem, azt mindig nagyon várom.
És neked kérdező?
9/16 anonim válasza:
8 helyett 2-en vagyunk egy irodában....sokkal jobb mintha többen lennénk, reggel óta megy a klíma...de amúgy halálra unom magam.
10/16 anonim válasza:
Tegnapról màra hagytam egy feladatot és egész éjjel aggódtam rajta. Majd hamar megoldódott. Ha a nap hàtralévő része is ilyen jól menne, jó nap lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!