Milyen szakma lenne nekem való? 29/F
Figyelt kérdés
Gyereknek eléggé elvont voltam, szerettem olvasni, illetve videojátékokkal játszani. Sosem érdekelt a barkácsolás, viszont a műszaki cikkekben már akkor is okos voltam, betudtam bármit állítani a telefonon, szerettem a lét értelmén filózni már akkor is, nagyon jó a kommunikációs készségem, de nem vagyok egy könnyen barátkozós típus. Történelemből mindig is jeles voltam, illetve a biológia ami még nagyon vonzott.#Milyen szakma?
máj. 3. 16:20
1/11 anonim válasza:
Szerintem erről már lekéstél igy 29 évesen
2/11 anonim válasza:
filozófus, történész, tudománytörténész
3/11 anonim válasza:
Értékesítő, vagy műszaki boltban eladó.
4/11 anonim válasza:
Igen, ha szeretsz éhezni, akkor legyél filozófus.
5/11 anonim válasza:
Egyetemi oktató filozófusok nem szoktak éhezni.
7/11 Ghgj válasza:
Töri-etika tanár, tanítás mellett filozófia mester és doktori. Vagy töri-fizika.
8/11 A kérdező kommentje:
Miről késtem le?
máj. 3. 18:15
9/11 anonim válasza:
Semmiről nem késtél le, ne foglalkozz vele, csak egy rosszindulatú tróger próbálja elbaßni a kedvedet. 29 évesen még szinte bármibe belefoghatsz, még egyetemet is simán elvégezhetsz, ha szorgalmas vagy.
10/11 A kérdező kommentje:
Hát köszi szépen! Beadtam a jelentkezésemet egyetemre, de nem tudom van -e értelme
máj. 3. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!