Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek átvertek, vagy sem?

Szerintetek átvertek, vagy sem?

Figyelt kérdés

Kerestem egy adott dolgot interneten, feladtam több hirdetést is. Valaki jelentkezett hogy neki van egy ilyene. Azt mondta, vagy elmegyek érte személyesen, vagy feladja postán.

Gondolkodtam rajta kicsit, és végül megegyeztünk: az összeg felét elutalom neki, ő feladja postán, majd az összeg másik felét ezután utalom amint itt van a cucc.

Elkérte az adataimat, majd másfél óra múlva közölte, fel van adva.

Ez volt pénteken. Ma vagy holnap kellene megkapnom, állítása szerint.

Eddig amit utaltam neki mindössze 12000 Ft. Szóval ha átvert legalább nem veszitek sokat, ha nem vert át viszont jó áron kapom meg ezt a cuccot.

Egyébként eddig sosem utaltam előre senkinek sem, most mégis kivételt tettem mivel relatíve nem nagy összegről volt szó.

júl. 8. 11:39
 1/10 anonim ***** válasza:
54%
Ennyiből nem lehet tudni, de valljuk be: akinek 12 ezer forint "nem nagy összeg", azt nem lehet nehéz átverni.
júl. 8. 11:46
 2/10 anonim ***** válasza:
Legalább a feladóvevényről küldött fotót ?
júl. 8. 11:48
 3/10 A kérdező kommentje:
#2, Nem küldött, de mondjuk nem is kértem. Viszont mostmár úgyis mindegy, ha kérem, ha nem.
júl. 8. 11:51
 4/10 A kérdező kommentje:
#1. Nem azt mondom hogy nem számít 12.000 Ft, de "gyorsban" kellett ez a valami, így belementem. Legfeljebb tanulópénz lesz, és legközelebb akkor sem utalok ha azonnal szükségem lenne valamire.
júl. 8. 11:53
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Még nem lehet tudni, hogy átvertek-e. Majd ha nem jön meg postán, akkor átvertek. De pénteken adta fel, így ma még felesleges ezen gondolkodni. Ha nem elsőbbségi, akkor akár egy hétig is eltart.
júl. 8. 12:01
 6/10 A kérdező kommentje:
Azért nem tudom mi van, mert egyébként azt mondta, elmehetek személyesen is érte. Tehát akkor nyilván valósan rendelkezik az áruval. A kérdés hogy feladta-e.
júl. 8. 12:08
 7/10 anonim ***** válasza:
Fel.
júl. 8. 12:10
 8/10 Antiszociális lény ***** válasza:
100%

Ennyiből nem derül ki, viszont pár dologra érdemes figyelni az ilyen facebook-os adásvételeknél.

Például:

-gyanúsan olcsó, jó ár.

-gyanúsan új facebook fiók (pár hónapos)

júl. 8. 12:11
 9/10 A kérdező kommentje:

#8. Ennyiért be lehet szerezni, de drágábban is. Szóval az olcsó alatt azt értettem hogy "nem drága".

A Facebook fiókról nem tudok nyilatkozni, mert kb elég semmitmondó.

júl. 8. 12:28
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Valamikor pénteken adta fel, most pedig hétfő épphogy délután van; ennyi idő alatt a magyar postán aligha történik valami egy csomaggal. Ha esetlegesen is átvertek volna, ilyen hamar még nem lehet ezt megmondani.
júl. 8. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!