Szerintetek átvertek, vagy sem?
Kerestem egy adott dolgot interneten, feladtam több hirdetést is. Valaki jelentkezett hogy neki van egy ilyene. Azt mondta, vagy elmegyek érte személyesen, vagy feladja postán.
Gondolkodtam rajta kicsit, és végül megegyeztünk: az összeg felét elutalom neki, ő feladja postán, majd az összeg másik felét ezután utalom amint itt van a cucc.
Elkérte az adataimat, majd másfél óra múlva közölte, fel van adva.
Ez volt pénteken. Ma vagy holnap kellene megkapnom, állítása szerint.
Eddig amit utaltam neki mindössze 12000 Ft. Szóval ha átvert legalább nem veszitek sokat, ha nem vert át viszont jó áron kapom meg ezt a cuccot.
Egyébként eddig sosem utaltam előre senkinek sem, most mégis kivételt tettem mivel relatíve nem nagy összegről volt szó.
Ennyiből nem derül ki, viszont pár dologra érdemes figyelni az ilyen facebook-os adásvételeknél.
Például:
-gyanúsan olcsó, jó ár.
-gyanúsan új facebook fiók (pár hónapos)
#8. Ennyiért be lehet szerezni, de drágábban is. Szóval az olcsó alatt azt értettem hogy "nem drága".
A Facebook fiókról nem tudok nyilatkozni, mert kb elég semmitmondó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!