Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Hogy telik a nyári szünet?

Hogy telik a nyári szünet?

Figyelt kérdés
2024. júl. 7. 17:39
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Röviden, tömören, sz*rul...
2024. júl. 7. 17:57
 2/9 A kérdező kommentje:
nekem nagyon gyorsan, az utóbbi 2 hét egy napnak érződött csak... repül az idő ha jól érzi magát az ember
2024. júl. 7. 18:20
 3/9 A kérdező kommentje:

miért szar?

2024. júl. 7. 18:22
 4/9 anonim ***** válasza:
79%
Nincs nyári szünet.
2024. júl. 7. 18:31
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
Én egyetemen letudtam már a vizsgáimat május utolsó hetében, úgyhogy már jó ideje szüneten vagyok. Egyelőre semmi különös, párszor voltam lent Balatonon, de mindig csak 1-2 napokra.
2024. júl. 7. 18:35
 6/9 anonim válasza:
Melegen.
2024. júl. 7. 19:06
 7/9 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
87%
Több mint húsz éve nem voltam nyári szüneten, de emlékeim szerint akkortájt diablóztam, tévéztem, olvastam, net még nem volt.
2024. júl. 7. 19:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem pont úgy, ahogy terveztem, és ezt most vegyesen pozitív és negatív értelemben mondom.

Egyrészről közel egy hónapja megcsináltam az államvizsgát, pár napja pedig átvehettem a diplomám, ami végül kiváló minősítést kapott. És el nem tudom mondani, mennyire jól esett és mennyire büszke voltam, vagyok magamra:)

Másrészről meg... ha az egyetemi programokat nem vesszük, 1 kezemen meg tudom számolni, hány "magán" programom volt eddig a nyáron. Baráti találkozás például eddig teljesen kimaradt.. nem csak az én saramból.

Nyári munkára is jelentkeztem, ahová elfogadtak, írták is, hogy majd jelentkeznek a részletekkel, de semmi:/

Szóval nem valami produktívan (finoman szólva) és magányosan telik eddig a szünet. De legalább kipróbáltam új recepteket és jól halad a lakás nagytakarítása otthon.

2024. júl. 8. 10:35
 9/9 Gál Gábor 2024 ***** válasza:
na, hogy telt a nyári szünet?
dec. 26. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!