Hogy telik a nyári szünet?
miért szar?
Nem pont úgy, ahogy terveztem, és ezt most vegyesen pozitív és negatív értelemben mondom.
Egyrészről közel egy hónapja megcsináltam az államvizsgát, pár napja pedig átvehettem a diplomám, ami végül kiváló minősítést kapott. És el nem tudom mondani, mennyire jól esett és mennyire büszke voltam, vagyok magamra:)
Másrészről meg... ha az egyetemi programokat nem vesszük, 1 kezemen meg tudom számolni, hány "magán" programom volt eddig a nyáron. Baráti találkozás például eddig teljesen kimaradt.. nem csak az én saramból.
Nyári munkára is jelentkeztem, ahová elfogadtak, írták is, hogy majd jelentkeznek a részletekkel, de semmi:/
Szóval nem valami produktívan (finoman szólva) és magányosan telik eddig a szünet. De legalább kipróbáltam új recepteket és jól halad a lakás nagytakarítása otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!