Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ezek alapján milyen szinten...

Ezek alapján milyen szinten lehetek angolból?

Figyelt kérdés

-angoltanárit végeztem. A tanáraim mondták, hogy még fejlesszek a nyelvtudásomon.

-Nerflixes sorozatok nagy részét megértem ha lassabban beszélnek. Már az ausztrál akcentussal is egész jól megbarátkoztam.

-Beszédem nagyon változó. Egyszer sokat kell gondolkoznom az egyszerű szavakon is, míg máskor bonyolult szavakkal és árnyaltan fejezem ki magam.

-Ha utazok el tudok intézni mindent, de a kezdetben szoknia kell a fulemnek pl a spanyol akcentust ezért nem értek meg mindent rögtön. Még a vonaton szokott problémám lenni ha a hangosbemondón elhadarnak vmit . Na azt sosem értem.

-Van egy alkalmazás ami a nyelvi szintet méri aszerint megvan a C1 szintem mindenből.

-Tudom nem vagyok egy nagy ágyú. De leginkább a kérdésem arra irányul H ilyen képességekkel egy recepciós munkakörbe beillenék e.

júl. 6. 19:42
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
Ja meg szépirodalmat megértem. Tudom miről van szó ha olvasok. De ha szóban kell fordítanom hirtelen mondjuk angolrol magyarra na az szörnyen megy
júl. 6. 19:43
 2/19 anonim ***** válasza:
Recepción simán, szerintem.
júl. 6. 19:46
 3/19 anonim ***** válasza:
55%
Persze.
júl. 6. 19:56
 4/19 anonim ***** válasza:
84%
Angoltanárit végeztél és nem tudod belőni a szintedet? Ha nem érzed magad magabiztosnak, én nem ajánlom a recepciót, megfordul ott minden féle akcentusú ember. Nekem a skótok, írek nagy fejtörés. Inkább vállalj írásbeli kommunikációs munkát. Hotel sales, vendégekkel kapcsolattartás.
júl. 6. 19:56
 5/19 anonim ***** válasza:
73%
Gyenge C1 szinten lehetsz
júl. 6. 19:57
 6/19 anonim ***** válasza:
36%

"Ha nem érzed magad magabiztosnak, én nem ajánlom a recepciót, megfordul ott minden féle akcentusú ember."

Eleinte senki sem magabiztos. Majd belejön. Pont azért, mert mindenféle akcentusú emberek elő fognak fordulni: nagyrészt olyanok is, akik csak sokkal kevésbé beszélik a nyelvet, mint ő, ezért egyre inkább megjön majd az önbizalma - és alig fogja várni, hogy jöjjön már valaki olyan, akitől tanulhat is ezt-azt. :)

júl. 6. 20:27
 7/19 anonim ***** válasza:
75%
Nem mindenki olyan típusú, hogy belejön. Aki mondjuk introvertált, plusz még idegen nyelven is kell teljesítenie, az nem fog belejönni. Nem csak nyelvtudás, hanem személyiség függő is, hogy való-e embereknek egy front line munka. Nekem két felsőfokúval meg tanári papírral pl nem való.
júl. 6. 21:10
 8/19 anonim ***** válasza:
Másnak meg való, és sokkal nagyobb esély van rá, hogy belejön, mint arra, hogy nem, hiszen tanárszakot az végez el, akinek van hozzá affinitása, hogy emberek között dolgozzon, nyelvszakon végezve meg főleg sokkal tipikusabb, hogy egy recepciós munkába belejöjjön valaki, mint az, hogy nem, nem olyan nagy ügy az.
júl. 6. 21:46
 9/19 anonim ***** válasza:
0%
B1
júl. 6. 23:17
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

A leírtak alapján nekem ez inkább B2-nek tűnik, de ahhoz, hogy tényleg jól meg tudjuk ítélni a szinted, hallanunk kéne téged beszélni, lehetőleg olyan környezetben, ahol olyanokkal kommunikálsz, akiknek az angol az anyanyelve, vagy az az egyedüli közös nyelv.

Volt recepciósként írom, hogy ott tényleg sokféle akcentusú ember megfordul, rengetegféle beszédstílussal. Amennyiben a lassú beszédet preferálod a hozzád beszélőktől, és még picit gondot okoz, ha akcentussal beszélnek hozzád, én inkább ráfeküdnék a hallásutáni feladatokra, sok podcastet hallgatnék a helyedben, hogy minél inkább szokja a fülem az ilyeneket. Meg közben tanulnám a szakszavakat.

júl. 6. 23:30
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!