Mennyire elfofadhatatlan hogy az ügyfél potyára megy mert nem mentette el a számom?
Figyelt kérdés
Egy kliens voltam, odamentem helyszínre, zárt ajtó. Hívom, közölte, hogy közbe jött neki valami de nem volt meg neki a számom és nem tudott szólni.
Hát gratulálok én ezért szabit vettem ki.
Ez azért szerintem elég durva.
2024. júl. 6. 16:02
1/8 anonim válasza:
Ez a jobbik eset. Nekem nem megy egy magánorvos és korzeti is(fog) adott pl ugy időpontot hogy minden zárva de még ki is voltak kapcsolva!
2/8 anonim válasza:
Igen, de mégis hogy kellett volna szólnia?
4/8 anonim válasza:
Ha meg volt beszélve, es nem volt otthon gáz tőle.
Ha nem volt megbeszélve, és odaállítasz, szabadságot veszel ki emiatt, akkor te nem vagy a tudósklub tagja
5/8 anonim válasza:
Semennyire, mert fel kellene készülnie az ilyenre.
6/8 anonim válasza:
Az az elfogadhatatlan hogy nem mentette el a számod, és rizikózott a te károdra, hogy minek elmenteni úgyse fog kelleni. Saját kárára rizikózzon, ne másokéra.
7/8 anonim válasza:
Elég nagy hiba az ilyen, főleg akkor, ha fontos és sürgős dolog lett volna. Ha az illető lelkiismeretes lett volna, akkor igenis igyekszik megkeresni a számod, hogy felhívjon és elmondja, hogy mégsem jó neki a megbeszélt időpont. Ez alól kivétel, ha valami nagyon sürgősen jött közbe, és nem volt annyi ideje, hogy keresgéljen (bár a számot így is el kellett volna mentenie, de remélhetőleg tanult ebből).
8/8 anonim válasza:
Igazából kártalanítania kellene. 8 óra meló mondjuk legalább egy 20-as.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!