Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kisvárosokban mennyire maradna...

Kisvárosokban mennyire maradnak ott a fiatalok, ha van munka?

Figyelt kérdés
Azokra a 100.000 fő alatti városokra gondolok, ahol kivételesen van munka, és nem BP közvetlen szomszédságában vannak. Én egy kb 20.000 fős városban lakom. Itt van egy nagy cég, emiatt van munka, a városnak is van pénze, karban van tartva, de fiatalok azok nincsenek. Nálatok mi a helyzet?

2024. júl. 6. 15:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Oké van egy nagy cég.

Na, de milyen munkakörök vannak?

Mert nálunk is a sok ostoba (főleg nyuggerek, meg az igénytelen, 0 hozzáadott értékű munkát végzők) azt hajtogatják, hogy milyen jó ez a sok új gyár mert van/lesz munka.

Meg mindenki tud dolgozni, csak az nem, aki nem akar.

Persze, akinek megfelel menjen oda, ahol csengőszóra lehet kimenni pisilni, meg 12 órás éjjeli robot van. :D

2024. júl. 6. 15:38
 2/11 A kérdező kommentje:
Jó felvetés! Mindent, ami műszaki. Mérnököket, szereplőket, technikumot végzetteket. Mondjuk női munka nem nagyon van.
2024. júl. 6. 16:03
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Mivek pesten 200 korup van az alberlet igy rákényszerülök kisvarosban lenni. Diplomával kapok 280 at netto. Pesten ugyanennyit kapnék mert közalkalmazotti.

Párom évek ota nincs mert kínálat nincs csak rondák öregek meg nőcsalók vagy mások meg a diáklányokra mennek rá.

Pont én nem találok senkit fiatal felnőtt nőként. Max egy két drogos bántalmazi akad aki még helyes sikeres van kicsi lakás jómunkája pénze sikeres lehetne rá építeni dehát mentálisan meg mégse alkalmasak semmire.

2024. júl. 6. 16:26
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
*jav kocsi
2024. júl. 6. 16:27
 5/11 anonim ***** válasza:
81%
Pesten kivennék egy lakást 2 honap es csöves lennék.
2024. júl. 6. 16:28
 6/11 A kérdező kommentje:

Én 120-ert bérlek lakást, de olyan színvonalút, ami Budapesten 300 lenne. Emellett 520 a nettóm, így anyagilag tök jól élek itt. A fővárosban sem keresnék többet akkora a verseny, cserébe sokkal kevesebb pénzem maradna. Ugyanakkor nem találkozom fiatal nőkkel, max a felszolgálókkal. Tinderen nincs senki, a strandon csak 40-es korosztály van gyerekekkel. Próbáltam csoportos edzéseket is, jártam uszodába de ott sem látok fiatalokat, max 1-2-t.

Korábban minden randim a legközelebbi egyetemi városban volt ott tanulókkal/dolgozókkal, de ők is minden külföldre készültek, meg aztan rájöttem, hogy túl nagy a távolság. Fogalmam sincs már hogy mit tegyek de gondolom a bizonytalanért nem éri meg költözni,hogy aztán fele annyi pénzt tudják félrerakni

2024. júl. 6. 17:56
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Én videken önkormanyzatit 30 ezerért
2024. júl. 6. 18:01
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ja de igy se tudok felrerakni meg jövőm sincs.
2024. júl. 6. 18:02
 9/11 A kérdező kommentje:
Sajnálom! Remélem azért az idővel változni fog a helyzeted, jó irányba!
2024. júl. 6. 18:05
 10/11 anonim ***** válasza:
75%
Mindenki azt irja mondja egyedul ne reménykedjek. Ha lesz pasim/férjem akkor talán ketten ki lehet nőni saját ház ez az, de én nem birok ilyen kopaszodo tatajellegűekkel még csókolózni se meg egy randin is csak azt nézem hogy lépjek le. Az en korosztályom meg hajkurássza a kiscsajokat mivel egyetem is van itt meg minden egyetemi fesztiválok diákcsajszi túltengések. Kelet Mo amugy.
2024. júl. 6. 18:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!