Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Visszamondtam almaim munkajat...

Visszamondtam almaim munkajat mert mentalisan rosszul voltam, vajon adna a fonok megegyszer eselyt?

Figyelt kérdés

Szimpatikus voltam neki nagyon, felvett.

De pont mikor mentem volna dolgozni elotte 2 oraval egy nagyon nagy szerelmi csalodas ert, meg alapbol sem voltam jol mentalisan, penzem sem volt kajara es buszjegyre az egesz olyan volt mintha nem akarna az Isten hogy ott dolgozzak.

Leirtam neki oszinten hogy nem vagyok jol, nem tudok menni, megkoszontem a lehetoseget.

Azt mondta sajnalna hogy igy dontottem.

Eltelt 2 honap azota, mar sokkal jobban vagyok, arra gondoltam meg kellene kerdeznem, adna e megegyszer eselyt, ha egyaltalan keres munkatarsat jelenleg, vajon adna nekem eselyt?

Szerintem ha nem kerdezem meg orokre banni fogom, ha nemet mond legalabb mehprobaltam. Egy nagyon normalis ferfirol van szo, es hosszutovon is eltudnam ott magam kepzelni, de ezeket nem lattam 2 honapja annyira rosszul voltam, nem tudtam magam osszeszedni.

Szerintetek megprobaljam?

2024. júl. 4. 11:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Májuskosár miatt nem ment dolgozni, édes istenem...
2024. júl. 4. 13:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Egyáltalán, mi az a májuskosár?
2024. júl. 4. 14:39
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ezt nagyon elkúrtad. Álmaim munkáját ha megkaphatnám egyik szerelmi csalódás sem akadályozna meg. Komolyan,az ilyenek kapnak tök jó munkát, aki meg erős lelkileg, mindehogy,az meg csövel a sz*r helyen. De utálom néha az életet...
2024. júl. 4. 15:21
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy próbát lehet megérne, azonban a főnök helyében én nem vennélek fel. Ezek alapján nem tűnsz kellően érettnek, megbízhatónak. Ha már első nap(!), amikor az emberek általában különösen hajtani szoktak, igyekeznek tényleg odatenni magukat, ilyen történik, mi lenne később..?

Ha tényleg annyit jelentett volna a munka, akkor tényleg odateszed magad, és elmész. Arról nem is beszélve, hogy azt írtad, felvettek, tehát egy adag adminisztrációs lépésen már túllehettek, amikor visszamondtad a dolgot. Utána jött a második kör, amikor eltávolítottak a rendszerből - emiatt sem hinném, hogy most újra alkalmazni szeretnének ott.

2024. júl. 4. 15:58
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Májuskosár… te jóságos szent Mari. Te sem vagy komplett.
2024. júl. 4. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!