Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Visszamondtam almaim munkajat...

Visszamondtam almaim munkajat mert mentalisan rosszul voltam, vajon adna a fonok megegyszer eselyt?

Figyelt kérdés

Szimpatikus voltam neki nagyon, felvett.

De pont mikor mentem volna dolgozni elotte 2 oraval egy nagyon nagy szerelmi csalodas ert, meg alapbol sem voltam jol mentalisan, penzem sem volt kajara es buszjegyre az egesz olyan volt mintha nem akarna az Isten hogy ott dolgozzak.

Leirtam neki oszinten hogy nem vagyok jol, nem tudok menni, megkoszontem a lehetoseget.

Azt mondta sajnalna hogy igy dontottem.

Eltelt 2 honap azota, mar sokkal jobban vagyok, arra gondoltam meg kellene kerdeznem, adna e megegyszer eselyt, ha egyaltalan keres munkatarsat jelenleg, vajon adna nekem eselyt?

Szerintem ha nem kerdezem meg orokre banni fogom, ha nemet mond legalabb mehprobaltam. Egy nagyon normalis ferfirol van szo, es hosszutovon is eltudnam ott magam kepzelni, de ezeket nem lattam 2 honapja annyira rosszul voltam, nem tudtam magam osszeszedni.

Szerintetek megprobaljam?

2024. júl. 4. 11:27
A kérdező szavazást indított:
Probaljam meg
Nem fog eselyt adni
19 szavazat
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Akit szerettem pont aznap vitte a majuskosarat az uj baratnojenek es lattam a kepet elptte 2 oraval mikor mentem volna dolgozni..engem elotte par nappal tiltott le es kur**zott le. Egesz nap sirtam, ezt csak azert irtam le hogy ertsetek milyen csalodasom volt. Es ezen kivul penzem sem volt sem buszjegyre sem ennivalora es 12 oras munkarol van szo, voltam mas lelki gondjaim is nem csak a szerelmi.
2024. júl. 4. 11:32
 2/15 anonim ***** válasza:
90%

A főnök helyében én biztos nem adnék esélyt.

Egyébként is valószínű, hogy arra a helyre már talált a helyedre mást. És egy munkahelyen nem úgy van, hogy "Krisztike olyan szimpatikus, keresünk neki valami munkát és idevesszük." Minden ember bérköltségét ki kell tudnia termelni a vállalkozásnak. És nem mindegy, hogy 15 vagy 16 ember bérét kell kitermelni havonta. Kisebb vállalkozásnál még jobban számít.

2024. júl. 4. 11:33
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Azzal semmit sem vesztesz, ha megkérdezed.
2024. júl. 4. 11:43
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy próbát mindenképpen megér, de esélytelennek tartom a dolgot. Egyrészt ez egy jó állás, akkor talált már rá mást embert, másrészt az ő szemében úgy maradtál meg, hogy nem tudsz magánéleti problémák (és egy tönkrement kapcsolat még csak nem is tartozik a súlyosabb esetek közé, mint például egy rokon halála) mellett dolgozni, így csak felesleges kockázat lennél.
2024. júl. 4. 11:49
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Megkérdezheted, de nem sok értelme van. Ne haragudj, de én biztosan nem vennélek fel. Ha legközelebb kiborulsz valamiért, nem jönnél be dolgozni? A leírásod alapján elég labilis személynek tűnsz. Az meg, hogy nem volt pénzed kajára meg buszjegyre, az végképp abszurd.
2024. júl. 4. 11:49
 6/15 anonim ***** válasza:
87%

Nem adnék esélyt.

Aki felnőtt ember létére egy "szerelmi csalódás" miatt nem képes megjelleni a munkahelyén, azzal nem lehet hosszútávon számolni.

"Es ezen kivul penzem sem volt sem buszjegyre sem ennivalora"

Ez nem a munkakezdés előtt 2 órával derült ki.

2024. júl. 4. 11:51
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
A kettesel értek egyet.
2024. júl. 4. 12:09
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Megpróbálhatod, bár lehet már elúszott.

Kicsit tini kategóriának tűnsz ezzel a május kosaras történettel. Legalábbis fejben még nem elég érett a felnőtt gondolkodáshoz. Mert más, ha szakítanak veled, vagy tényleg valami mélyebb dologról van szó, de ez a leírás alapján elég tinis gondolkodás.

Ha én lennék a főnök én biztosan így gondolnám és ha komoly felelősség teljes munkáról lenne szó, biztosan mást keresnék, olyat aki jobb erre a pozícióra.

2024. júl. 4. 12:53
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
A magánéleti dolgokat sosem szabad bevinni munkahelyre. És nincs olyan, hogy rosszul vagy. Ahogy kilépsz az ajtón munkába indulva, ott lezárod magadban a magánéletet és a szakma van előtérben.
2024. júl. 4. 13:19
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg ne lógj social medián, lehetőleg ne is legyen. Ha már felvett, tuti rengeteg adminisztrációs kellemetlenséget okoztál neki. Ilyen meg nincs, hogy nincs kajára meg buszjegyre pénzed, kérj kölcsön, hogy legyen, vagy adj el valamit amit nem használsz, vagy lógj. Hogy mentél volna be a következő 30 nap? 12 órás munka az hogy lehet álmaid munkája? Nagyon tini lehetsz még agyban.
2024. júl. 4. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!