Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok, ti elszoktatok menni...

Lányok, ti elszoktatok menni kakilni a munkahelyeteken?

Figyelt kérdés
Kort is írjatok

jún. 30. 00:53
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

10

Mondjuk nem igazán értem azt,hogy valaki miért tartja magában órákig olyan helyen ahol van budi...Ez egészségtelen.No meg összeszorított farpofákkal nehéz dolgozni is.Elég egy rossz mozdulat;aztán már jön is ki a kábel.

júl. 2. 08:21
 12/18 anonim válasza:
100%

Új voltam a munkahelyemen és volt bennem egy ilyesmi gátlás. Tisztában voltam vele, hogy egészségtelen, és nyilván nem is ment úgy a munkára koncentrálás, mert volt olyan, hogy tényleg nagyon fájt a hasam. Szerintem a kolléganőknek is feltűnt, hogy valami nem oké.

Az "áttörésnél" pont hasonló volt, mint amit az utolsó mondatodban írtál. 😂 Kimentem pisilni, már lehetett ilyen délután 4 óra, tehát munkaidő vége fele, aznap a hasam görcsölt és gondoltam kiengedek a wc-n egy pukit attól jobb lesz. Na ahogy ez megtörtént jött vele a dolog és akkor ott ez el is dőlt.

júl. 2. 08:32
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

11

Nem kell „összeszorított farpofákkal dolgozni” vagy nekem legalább is úgy szokott lenni, ha rám jön az inger és visszatartom, akkor pár óráig teljesen elmúlik, így haza tudom vinni.

Viszont amikor másodjára jön már, akkor tényleg nagyon kell szorítani, és lehetetlen másra koncentrálni.

júl. 2. 16:46
 14/18 anonim válasza:
Bárhol elmegyek, ahol éppen rámjön. Nem vagyok hajlandó tartogatni.
júl. 13. 19:52
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha éppen ott és akkor kell, akkor persze. Nem fogom egész nap kínlódva tartogatni, hogy aztn hazacipeljem. Nem vagyok már óvodás.

A kor miért érdekes? 29 vagyok. Perverzektől privátot nem kérek.

aug. 13. 08:00
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Szinte minden nap. Kicsit sem érdekel ki mit szól hozzá. Nem dísznek van a wc
aug. 26. 16:40
 17/18 anonim válasza:
77%
Sehol nem tudok kakilni csak otthon. Úgyhogy nem.
aug. 26. 16:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Csak ha tudnak együtt menni.
szept. 5. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!