32 fok, Balaton, sör, lángos, csajok, bulik - ennél jobbat el lehet képzelni?
A sör és a lángos tipikus proli kaja, nem is egészséges.
Melegben aszalódni sem kellemes.
Mások vagyunk, így megértem, hogy másnak ez az etalon. Nekem nem, de ez így van jól.
A bulik, tapasztaltból tudom, hogy nem nekem valók, ahogy a tartós 32°C sem, sör helyett meg inkább valamilyen koktélt iszom, lángost meg inkább itthon készítek - úgy olcsóbb.
Hát én a magam részére tudnék. Nem bírom a meleget, sört csak koncerten vagy pubban iszom, strandon nem, nekem nem elég frissítő (mondjuk egyébként sem a vízparton hesszelés a kedvenc időtöltésem). Hetero nő vagyok, nem érdekel, mennyi csaj van a helyszínen, de a férfiakat sem mustrálom állat módjára meg nem szerettem akkor sem "pasizni", amikor nem volt párom, inkább csak 1-1 kiszemelttel szeretek ismerkedni. A lángost szeretem mondjuk.
De ha én választhatnék, valami jó kis koncert a rakparton vagy piknik egy mezőn / ligetben 25 fokban, este meg egy színházi előadás.
15+
Viszont egyetértek 18-assal, mert azt is művelem. Túra igazából 5 foktól 32 fokig. :-)
27+
Azóta vittem már magammal lángost sajttal, egyszer egy barátom konkrétan hozott ki tejfölt a lángoshoz, és vittem kisütött tojásos Pufókát tejföllel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!