Nők, titeket zavarna, ha egy férfi meztelenül napozna a strandon?
Figyelt kérdés
Tehát fürdő nadrág nélkül?
Nem mutogatná magát csak napozna.
2023. jún. 24. 10:42
1/18 anonim 

válasza:

Erre vannak a nudista strandok.
2/18 anonim 

válasza:

Sima strandon esélye sincs így napozni:)
3/18 anonim 

válasza:

Adnának neked a matrónák vizes törölközővel:)
4/18 anonim 

válasza:

Ha nem nudista strand, akkor az bizony közszeméremsértés.
5/18 anonim 

válasza:

Én elnézegetném, kivéve ha gyerekekkel vagyok, mert az gáz. Szóval inkább nudista strandra menj, az a tuti.
6/18 anonim 

válasza:

Közszeméremsértés ha nő vagyok, ha férfi.
7/18 anonim 

válasza:

Ha nem a rendőrségnek, hát az erre fogékony más hímeknek nagyon fog tetszeni ;)
8/18 Sunshinedoll 

válasza:

Igen. Ezt úgy hívják közszeméremsértés.
9/18 anonim 

válasza:

Valamilyen szinten nyilván zavarnak az olyan antiszociális emberek akik képtelenek tartani magukat a társadalmi normákhoz/törvényekhez, viszont szórakoztató lenne látni hogy hogy reagálnának pl a kisgyerekükkel strandoló családapák egy ilyen szatírra.
10/18 anonim 

válasza:

Nem járok nudista strandra. Esetleg ott lehet ilyesmit látni. Normál strandon nem lehet, mert a biztonsági őr úgy kizavar, hogy csak lesel. Tudom. Úszòmester voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!