Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Láttál már alkoholista embert...

Láttál már alkoholista embert balhézni valahol és mi okból kifolyólag balhézott?

Figyelt kérdés

jún. 28. 16:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%
Persze hogy láttam, pesten napi szinten. Az ok általában az hogy agresszív alkoholista és minden szron felhúzza magát az ilyen.
jún. 28. 16:37
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Láttam és az okból, hogy be volt b_szva.
jún. 28. 16:41
 3/13 A kérdező kommentje:

Én is látam egyet nem rég.

Beakart menni a moziba azt mondta ,hogy Tűz hangyácskákra akar jegyet venni.

Az eladó nem vágta le ,hogy mi van azt mondta ,hogy nincs olyan.

Erre elkezdett ordibálni utána az lett a vége ,hogy leverte az eladót.

jún. 28. 16:43
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A társasház, amiben lakunk, mindkét oldalról 1-1 kocsmával határos, így sajnos nagyon sok balhét láttunk és/vagy hallottunk már az elmúlt évek alatt. A szavazás előtti napon, a hónap elején, úgy egymásnak ugrott két fazon, hogy valaki rendőrt hívott, ők meg mentőt. Végül egy embert vittek el a mentők, de még 2x visszahívták őket, onnantól meg nem tudjuk, mi történt. Talán jobb is így.
jún. 28. 17:15
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Láttam persze, már fel se tűnik szinte VIII. kerületben lakom.
jún. 28. 17:23
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Valahol lakik egy alkoholista pali a hazánkban, ő gyakran balhézik, legutóbb azért, mert elesett a saját lábában benyomva, és nem bírt felállni, annyira részeg volt. Feküdt a lépcsőn és ordítva szidta a takarítónőt, hogy azért esett el, mert felmosott, de aznap nem volt takarítás. Valahogy bevonszolta a felesége, aki amúgy szintén iszik, és a pali hajnalig kiabált, hogy őt megölte a takarítónő, fel fogja jelenteni, meg ment a jaj-meghalok-segítség...
jún. 28. 17:27
 7/13 Noren1989 ***** válasza:
70%

Làttam. Odaugattam a szomszéd kutyàknak.

Miért? Mert nem kussolnak.

jún. 28. 17:47
 8/13 A kérdező kommentje:
XD
jún. 28. 17:48
 9/13 Antiszociális lény ***** válasza:
100%

Igen. Többször is.

Volt olyan, hogy a volt barátnőmmel ettünk ilyen kinti kiülő helyen ahol lehet kapni alkoholt is és nem szolgálták ki, mert nagyon részeg volt. Erre ott elkezdett hepciáskodni az alkesz koma és elvágodott és durrant egy nagyott. Nyilván többen elkezdtek röhögni rajta, de akkor meg azon rágott be, hogy kinevették.

Buszon is rendre találkozni részegekkel. Balhéznak, mert nem engedik fel őket erősen ittas állapotban.

Olyan is volt már, hogy dohánybolt előtt balhézott valaki, mert nem szolgálták ki..

Számtalan ilyen esetett láttam.

jún. 28. 18:59
 10/13 anonim ***** válasza:
39%

#3:

És te ezt vigyorogva végignézted, és nem csináltál semmit, még a biztonságiakat sem hívtad ugye, hülyegyerek.

jún. 28. 21:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!