Más is gyűlöl strandon, tó közelében lenni ezek miatt?
Figyelt kérdés
Családi vakációra jöttünk a Balatonhoz, de már várom, hogy hazamenjünk. Délutántól estig folyamatosan, torkaszakadtukból üvöltöznek felváltva társaságok a vízben, a zenét sokszoros hangerőn nyomatják, ráadásul az összhangulat olyan, mintha egy rakás primitív, idióta hormontúltengéses kamasz közt kellene jól éreznem magam úgy, hogy én is tizenéves vagyok.2024. jún. 26. 17:12
1/20 anonim válasza:
beteszed a fülhallgatót és jó vagy...
3/20 anonim válasza:
Én közel élek Siófokhoz, mégis nyugatabbra megyek fürdeti a Balatonba. Vannak nyugisabb települések, partszakaszok, ahol nem gyűlik össze annyi nép, nincs akkora nyüzsi. Javaslom legközelebb ilyen helyet keressetek.
4/20 anonim válasza:
igen, ezek miatt is, meg kb időpazarlásnak érzem.
5/20 anonim válasza:
En csak azert gyűlöltem mert nem engedtek el soha sehova diszkoba sem ejszaka sem, olyan volt mintha a mamámmal lennék vmi gyógyvizi furdőben vmi nyuggerpartin! Akkor ott be is hisztiztem hogy en családdal nyaralni soha többet.
6/20 anonim válasza:
Mert gondolom te vagy az etalon aki mindenki felett áll intellektuálisan és az összes több egy rakás birka, bal*asz. Ha nyugalmat akarsz akkor nem menj tömeges, felkapott helyekre ahol sokan vannak és még ráadásul nem is hajlandóak csöndben ücsörögni a parton.
7/20 anonim válasza:
Igen, elviselhetetlen, amikor a tűző napon 10 négyzetméteren belül 20 hülyegyerek ordít a vízben. Azt javaslom hogy estefele menj a vizbe amikor már kevesen vannak, a nap sem éget, nincs 40 fok sem.
9/20 anonim válasza:
En a gyerekeket es a gyerekeseket gyulolom..
10/20 anonim válasza:
Nem, én szeretek, mert én vagyok az ordibáló társaság tagja általában.😎 Mi jól érezzük magunkat. Maradj inkább otthon, biztos jó buli a Fortnite is egész nyáron.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!