Ki hogyan reagálta le vagy reagál erre?
Elegem lett a tévécsatornákból ömlö reklámhadjáratból és lemondtam a tv előfizetést.Idén hónapokig be sem kapcsoltam a tévécsatornákat majd arra az elhatározásra jutottam a feleségemmel,hogy kiírtjuk a lakásból ezt a hazug médiát és a majd én megmondom,hogy mire költsd azt a kevés pénzed reklámokat.
Ti mindezt a hétköznapokban hogyan élitek meg,mit gondoltok erröl az agymosásról?
Beállítom felvételre azokat a műsorokat, amik érdekelnek és pár mp alatt gyorsban áttekerem a reklámokat.
Korábban volt egy programom, ami képtartalom alapján kivágta a reklámokat, sajnos ezt kitriblizték.
S*rozatBaráton nézek sorozatokat 9-10 éve, filmeket szinte nem is. Ha esetleg ott nincs fent valami, akkor alternatívákat keresek neten.
Nekem már nagyon régóta sok volt a tévében futó reklám, megelégeltem a propagandát, meg nagyon ritkán adtak csak olyan sorozatokat, amiket szerettem, vagy követni szerettem volna. Arról nem is beszélve, hogy rendre olyan időben ment, ha mégis leadtak valami jót, amikor nekem nem volt alkalmas.
Neten meg adblock-ot használok, jó sok éve.
Egy hős vagy a szememben.
Mi egy haverral alkalmanként csak ivós jàték végett, kocsmàban nézzük az M1et. Mindenki iszik, mikor az alàbbiak elhangzanak:
Hàborús helyzet
Klímavàltozàs
Putin
Koronavírus-helyzet
Ésatöbbi.
Újonnan lehetne magyarpéterezni, de nem szívesen bújok àt dolgok alatt.
ˇ#13 ezért ezek a gagyi csatik PÉNZT kapnak. 10' filmbeli anyag ~5' reklám.
Reklámmal ma inkább életérzést, vágyat, késztetést keltenek, ma már alig van termék hirdetés, az inkább képújságos helyi csatornák reklámfelületei megy 10 órát, 1 óra helyi hírek majd megint képújság.
De érdekes, a DIGI saját tv-csatija is ilyen!! .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!