Miért hiányzik az exem, ha van már párom?
Nem rossz indulatból, de ha nem ért meg a párod miért vagy vele?
És ha az exeddel viszont jól ellennétek, miért nem vagy vele?
Mert most így magyarán mérgezed magad és csak jobban depressziós leszel. Vagyis én így értelmeztem.
Ugyan így érzem magam ahogy a kérdező, én titokban szoktam telefonálni az exemmel. Ez nem helyes de tényleg nincs köztünk semmi, azért kell titkolnom mert a párom zéró toleranciához tartja magát.
A párommal én sem tudom olyan mély beszélgetéseket, az ő gondolatai nem pörögnek túl a nap 24 órájában, nem szeret lelkizni, nehezen vállalja fel a véleményét.
Az exem viszont reflektál az engem foglalkoztató dolgokra, sokkal több visszacsatolást kapok a beszelgetés alatt.
Neki is van már új kapcsolata, boldog vele, nem beszéljük ki egymás párját, tartjuk a 3 lépés távolságot, de mindkettőnknek jó a humora, elviccelődünk.
Én sem vagyok az exembe szerelmes, nagyon csúnyán ért véget a kapcsolat, kapcsolat alatt folyton ordibált velem, hívás közben is van, hogy kihozza belőlem a rosszabbik énem, mert ha kiabálva beszél, akkor én is elkezdem. Pillanatok alatt fel tud mérgelni.
A jelenlegi párommal nincsenek ilyen felesleges feszültségek a kapcsolatban, mindig tisztelettel beszélünk egymással, én azért is titkolom mert ő nagyon érzékeny és nem szeretném megbántani.
5-ös, téged a jelenlegi párod szerintem untat. Javaslom Bihari Viki előadásait, miért is izgalmasabb agypőrgető drogok az olyan fèrfiak, mint az exed, szemben a békés férfiakkal. Lelkizni nem lehet vele, de cserébe meg nagyon érzékeny. Ezt nevezik tojáshéjon lépkedésnek, amikor azert megy minden lazán mert semmi fontosról nem is beszéltek. Tudom, mert én is benne vagyok ebben, és szakítani szeretnék mert ez sem egészséges dinamika.
Mindkettőnél találsz jobbat, esetleg olyat, aki a kettő összegyúrása. Mert ez sem együtt sem külön nem perspektíva.
Tudom, nem illik tanácsot adni, de kívülről nézve ez valahogy nem a boldog élet záloga amiben vagy.
"magányos vagyok, hiába van párom, ő nem ért meg, nem tudunk annyit se együtt lenni mint amire szükségem lenne"
Akkor mitől a "párod"?
Szerintem egy év semmi után kár ezt folytatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!