Férfiak! Ha van egy csinos nő, és kapcsolatot akar veletek, mi az az OK, ami miatt nem mennétek bele?
Figyelt kérdés
Pl: korkülönbség, távolság, meg mit tudom én mik..2024. jún. 24. 20:17
1/13 anonim válasza:
pl heroinozik, árulja a testét, embert ölt, bibircsókja van, irritálóan magas hangon beszél
3/13 anonim válasza:
Ha kiderülne, hogy prosti. Ha csak utólag derülne ki, mondjuk hónapokkal azután, hogy párkapcsolatba léptem vele, akkor még k*rvára fájna is, hogy ezt elhallgatta.
4/13 anonim válasza:
Pl: korkülönbség, távolság, meg mit tudom én mik..
5/13 anonim válasza:
Hát rengeteg oka lehet!
A nő lehet csak magáról gondolja hogy csinos! Meg persze az nem is minden még ha csinos is.
6/13 anonim válasza:
Nekem feltétel hogy legalább minimum 27 évvel fiatalabb legyen nálam. 45f
7/13 anonim válasza:
Én például tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok "jó pasi".
Nincs jó külsőm, sem egzisztenciám, zárkózott is vagyok. Ettől függetlenül jó a szövegem és el tudom lopni olyan nők szívét, akik nem az én kategóriám.
Viszont tudom, hogy hosszú távon ők nem engem választanának, szex önmagában meg nem érdekel.
8/13 anonim válasza:
Ha már elvégezte a gimnáziumot számomra offos ..57 f
9/13 A kérdező kommentje:
Szakadok egyes kommenten 😆
2024. jún. 24. 21:14
10/13 anonim válasza:
Hát ja, itt megkapod a tuti választ az érdeklődésedre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!