Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Boltosként tudni kell fejben...

Boltosként tudni kell fejben számolni? Nem mindegyik boltban írja ki magától a pénztár, hogy mennyi jár vissza?

Figyelt kérdés
2024. jún. 24. 18:20
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
Tudni kell. Hiába írja ki a gép, hogy mennyit kell visszaadnod, azt neked kell kiszámolnod, hogy ezt az összeget te milyen címletekből fogod tudni visszaadni.
2024. jún. 24. 18:28
 2/5 kürtőskalácska ***** válasza:
100%
Igen tudod nem minden boltban van az hogy a futószalagról leveszi a cuccot lecsipantja azt ennyi.
2024. jún. 24. 18:38
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok jó matekos, de dolgoztam kasszában, soha nem volt hiányom. Mondjuk olyan kasszánál dolgoztam, ahol ha beírtam, mennyit kaptam kiírta, mennyit kell visszaadni. De dolgoztam olyan helyen is (ott csak alkalmi jelleggel), ahol ilyen lehetőség nem volt, de azért ott is ki tudtam számolni a visszajárót, pár óra után már ráált az agyam.
2024. jún. 24. 20:57
 4/5 anonim ***** válasza:
44%
azt mindegyik nagyon jól megtanulja hogy 100 ft visszajárót is három huszasban, három tizesben, meg két örforintosban adjon vissza... lehet ki van adva hogy el kell tüntetni a kicsit, de akkor se morogjon senki ha én egyszer megelégelem és egy marék örforintossal fizetek ha már annyit felhalmoznak másoknak
2024. jún. 24. 21:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem írja ki, akkor fogsz egy számológépet és kiszámolod azzal, de egyébként bele fogsz jönni a kiszámolásba is.
2024. jún. 25. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!