Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Tényleg a 40 az új 50 férfiaknál?

Tényleg a 40 az új 50 férfiaknál?

Figyelt kérdés
Pár hete töltöttem, nagyon jó formában vagyok, jó a közérzetem, sokat sportolok. Mégis, fórumokon olvasom, hogy az már öreg, hasonló korú vagy 2-3 évvel idősebb ismerősök is jönnek ezzel. Érdekes, csak a már 47 éves cimborám nem. Ő most csinálja talán a 4. diplomáját, tele tervekkel. Én sem érzem, hogy még lefőtt volna a Tchibo, hogy őszinte legyek.
2024. jún. 23. 20:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kérdezőnél beütött a korai kapuzárási pánik.
2024. jún. 23. 21:20
 12/17 A kérdező kommentje:
Lehet. Hál' istennek, még nem érzek késztetést, hogy sportautót vegyek. Majd 50 után.
2024. jún. 23. 21:40
 13/17 anonim ***** válasza:

Egy 40-50 éves semmiképpen nem mondható fiatalnak, ennyi. Nőknél úgy mondják, érett 😂

Személyisége válogatja, ki hogyan érzi ettől magát. Van, akinek 30 évesen sincsenek tervei, van akinek ötvenes évei is tevékenynek, tervekkel telinek mondható.

2024. jún. 23. 21:45
 14/17 anonim ***** válasza:
53%

Mindig ezt mondják h 40 az új 20 meg 50 meg 60 az új 40....perszeee

Külsődtől függ, hogy kb. hányat tagadhatsz le.

2024. jún. 23. 22:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért tűnik öregnek, mert ezt lőtték sokáig be "életnek". 18-40. Egy 8 évesnek nyilván öreg egy 40 éves, de egy 80 évesnek fiatal. Anyum 50 évesen halt meg, és mindenki azt mondta, fiatal volt.

Sokan úgy viselkednek, mintha a 40 éves embereknek a nővérke válogatná ki napokra leosztva a gyógyszereit és kiesnének alvás közben az ágyból.

Nem vagyok 40 még, de nem tervezek mama vagy néni lenni. Szerintem az én generációm nem is fog úgy megöregedni, hogy benyanyásodik (vagy bepapásodik). Gen X sem úgy öregszik már. Tök inspiráló, hogy nem kell lehúzni a rólót 40 évesen, hogy ennyi volt, mostantól otthon ülünk és nézzük az Izaura TV-t. 40-esek, 50-esek, de akár 60-osok is edzenek, mozognak, buliznak, túráznak, ahogy kell. Olyan rövid az élet, felesleges ez a 10-es számrendszeres szabályozás.

2024. jún. 23. 22:16
 16/17 anonim ***** válasza:
8%

Szerintem a kerdező feltett vegulis jó hangulatban egy kérdést, viccesen es a társaság székrekedéses es oltogatja rendesen!

Emberek, lazulás!

2024. jún. 23. 22:37
 17/17 anonim ***** válasza:

Most komolyan. Felnőtt embernek már nem ezen kellene hisztiznie, hogy ő öreg, vagy sem, főleg nem "fórumokon olvasom" alapon.

Amúgy az öregség relatív, 12 évesen a 30 éves tanáraink is idősnek tűntek, egy 20 évesnek meg nyilván sok a 40.

2024. jún. 23. 23:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!