Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mennyire könnyen tudtok...

Mennyire könnyen tudtok megbízni az emberekben?

Figyelt kérdés
jún. 22. 18:55
 1/8 mindentudó99 ***** válasza:
100%
Nem
jún. 22. 19:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Semennyire xdxdxd
jún. 22. 20:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Volt egy barátom, akivel brutál jóba voltunk 2-3 évig. Titokban mindennel próbált hátráltatni és megnyomorítani az életemet, amit el tudsz képzelni, nagyon későn derült ki, hogy ő volt. A mai napig tagadja. Igazából senkiben sem érdemes megbízni :D
jún. 22. 20:37
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
10 év után is csalódást okozhatnak
jún. 22. 22:00
 5/8 anonim ***** válasza:

Már szinte semennyire sem.

A lányról, akit legjobb barátomnak gondoltam gimi 5 éve alatt, és amúgy ő is annak vallotta magát, kiderült, hogy amikor kezdtem másokkal is nagyon jóban lenni, mindenféle blődséget terjesztett rólam a hátam mögött. Végzős évünkben hallottam vissza egy-két dolgot, és nem esett valami jól. Finoman szólva.

És, sajnos, ehhez hasonlókból volt még több, nem csak 1-2.

jún. 22. 22:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Röviden: NEM

Hosszaban:

5+ éves kapcsolatban megcsaltak.

A 'barátaim' rendre akkor kerestek, ha baj volt vagy kikellett őket segíteni, azóta leépítettem mind.

Középiskolában volt 2 jó barátom, az egyik leitatta a lányt, aki tetszett nekem és megdugta ( tudott róla a srac ) poén, hogy a lány is alart volna tőlem valamit.

Másik jó barátommal pedig megbeszéltük, hogy ő X re ír rá, én Y ra, nekem Y a barátnőm lett, csak nem tudta, neki X nem és elkezdett rányomulni csak úgy Y ra :) aki hangsúlyozom, akkor a tini koromban már a tinibarátnőm volt.

Szóval itt vagyok 25 éves férfiként és az egyetlen barátom a kutyám. Ő legalább nem pletykál, nem érdekli a sok fa**sag, vidám, nem keveri a szart és még hű is hozzám, amit már többszörösen bizonyított.

jún. 22. 23:08
 7/8 anonim ***** válasza:
Csak a fokozatosság elvét alkalmazva.
jún. 23. 22:16
 8/8 anonim ***** válasza:
Semennyire. 1 emberben bízom meg csak. Ő az aki még nem okozott eddig csalódást.
jún. 29. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!