A hetvenesek meg tudják tanulni az okostelefon vagy tablet használatát? Mi az, ami nehézséget okozhat?
Időseknek tartottam közösségi alkalmakat, amikor bejött a covid. Úgy megtanulták a 8O+ -osok az internethasználatot, mint a pinty! Van olyan online alkalom, ami megmaradt, mert megszerették ezt a lehetőséget is!
Persze van olyan, aki kicsit küzd, korából adódóan elfelejti, mit hogy állítson be, stb... de sokan nagyon ügyesek ám.
Az okostelefon és a tablet baromira felhasználó barát. 😆
Az internet már 30 éve létezik, szerintem a legtöbb 70es ember dolgozó éveiben pont még javában feltárcsázós net volt, meg klasszik PC-k voltak, amiken sokkal inkább mutatvány volt valamit csinálni, de pont ez a generáció járatta ezeket be, és azóta végig jelen volt.
Most meg bedugod aztán megy a cucc. Megrágja helyetted a falatot, nem kell floppyról installálni, és a hardver egy zárt rendszer. Egy 5 éves is tud klikkelni.
Ami szerintem inkább probléma nekik, az az AI felismerése ami egyébként vicces, mert pont ez a generáció óvott attól mindenkit, hogy az interneten hazudnak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!