Szamitogepes adatrogzito tanfolyamon mennyire van jelen a matek?
Figyelt kérdés
Nagyon nagyon rossz vagyok belole szerintem diszkalkuliam van es ha egy kicsit is jelen van, el sem kezdem.2024. jún. 22. 12:10
A kérdező szavazást indított:
Jelen van
Nincs
9 szavazat
1/7 anonim válasza:
Szerintem semennyire, de ne fecséreld szerintem erre a drága időd, mert egy ilyen végzettségnek gyakorlatilag nulla értéke van a munkaerőpiacon.
2/7 A kérdező kommentje:
Nincs nulla erteke erre ahol en lakom ez is sokat szamit es ingyenes. Erettsegim nincsen, nekem minden szakkepesites szamit.
2024. jún. 22. 12:25
3/7 anonim válasza:
Érettségi nélkül egy ilyennel pláne semmilyen szellemi munkàvégzés kapcsàn nem fognak szóba àllni veled.
4/7 anonim válasza:
Amúgy elképzelésem nincs Magyarorszàg milyen mordori részén van igény érettségi nélküli "szàmítógépes adatrögzítőre". Amúgy utàna néztem és a tudàsanyaga kb még az egységes európai szàmítógépkezelői jogosítvàny(ecdl) tudàsanyagàt sem fedi le és annak se nagyon van sok értéke a munkaeröpiacon.
5/7 anonim válasza:
Nincs semmi értelme. Tipikus látszatt tanfolyam azoknak akiket nem küldhetnek el targoncásnak vagy hegesztőnek vagy bármi ilyennek. Munkaügyi központ szokott ilyen értelmetlen tanfolyamokat tartani és a nők vagy a gyengébb fizikai képességeűek általában ilyen helyre tudnak csak menni. De nyugodj meg, nem sértés de semmit sem ér. Nincs is ilyen állás, hogy valaki adatrögzítő lenne. Mégis mit akarsz rögzíteni? Ha meg valami olyan helyre kerülsz ahol tényleg rögzítened kell pl egy webshopon a termékeket ott meg meg fogsz halni az unalomba.
6/7 anonim válasza:
Inkább az érettségit tedd le, ne fecséreld az időd ilyen hülyeségekre. Excelt csak tudod használni.
Adatrögzítést majom megcsinálja banánért...
7/7 anonim válasza:
13:31 valószínűleg ezt a "szakmàt" a 90-es évek végén vagy korai 2000-es években talàltàk ki mikor elindult nagyban az àtàllàs a digitalizàcióra. Akkor talàn volt még valami létjogosultsàga, de manapsàg semmi. Word, excel, gépíràs kb ennyi a tudàsanyag de gondolom ez ia valami móricka szinten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!