Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy megválaszolatlan kérdés .?

Egy megválaszolatlan kérdés .?

Figyelt kérdés

Tudom talán felesleges ilyen kérdést kiírni , talán csak amiatt teszem mert nem tudok aludni és kavarognak bennem a gondolatok .

24 éves vagyok , volt egy álmom amit sajnos nem tudtam valóra váltani . Kiskorom óta fociztam , szavakban leírni nem tudom , hogy mit jelentet nekem ez a sport . Megtöltött élettel , boldogságot - reményt adott . Régebben hittem abban , hogyha jól játszók akkor sikerülhet egy 3-4 osztályú Német csapathoz bekerülnöm ( Németben élek ) de ez eléggé naiv gondolat volt , hiszen több millió ember él ugyanezzel az álommal , szinte lehetetlen össze hozni . Mellesleg egy 25-26 éves focistára már azt mondják “öreg” .

Lassan 2 éve már , hogy lemondtam erről de mégis nem telik el úgy nap hogy ne gondolnék rà , ez az egyetlen dolog ami lángra lobbantja a szívemet . Nem vagyok született tehetség , nem rendelkezem semmilyen speciális adottsággal . De remélem nem fog az életem hátra lévő x éve úgy eltelni , hogy minden nap szembe kell nézzek ezzel a kudarccal .

Az elmúlt években olyan sokat töltöttem az edzéssel + mellette dolgoztam , hogy segíteni tudjak otthon pénzileg , hogy nem is igazán lettek barátaim hiszen nem nagyon volt semmire es senki másra időm . Azon töprengek , vajon jó döntést hoztam e , hogy abba hagytam ezt az egészet es lemondtam róla , hisz az ember ismeretség / kontaktok / pénz / befolyás nélkül ebben a sportban elég nehezen tud előre jutni . Én egyszerű családból származok nincsenek sportoló felmenőim vagy más aki segíteni tudott volna valamilyen formátumban . Azt sem tudom hogy ezt a kérdést egyáltalán kiírjam -e , lesz e valaki aki végig olvassa ezt a sok hülyeséget :D vagy vannak e olyanok akik hasonló cipőben járnak / jártak valamivel kapcsolatban ?

2024. jún. 21. 23:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát Bro. Ez ilyen. Keress olyan hobbi csapatot, ahol jól érzed magad. Csak a játék miatt, most is feltöltene. A többit engedd el.....
2024. jún. 21. 23:51
 2/7 anonim ***** válasza:

Ebben mi a kudarc?Miért kezeled annak?Nem rajtad múlik,hogy bevesznek e vagy sem.Te megtetted amit tudsz és ennyi.Ami Ezek szerint kevés nekik,de magadnak ez lehet nagy teljesítmény,sok edzés.Szóval ez nem kudarc.Ez egy olyan álom ami lehet beteljesül,de lehet hogy nem.Ha tovább edzel lehet,hogy sikerül.De még csak 2 éve mondtál el róla.Az,hogy jó döntés volt vagy nem, az majd 40 évesen nézd vissza és tedd fel ugyan ezt a kérdést.Nézd végig mit éltél meg addig és mit hagytál ki a foci által.

Ha beválogatnak akkor vajon milyen életed lenne?

Csak annyi az álmod,hogy bekerülj?

Vagyis azért focizol,hogy bekerülj vagy azért mert szereted a focit függetlenül,hogy hol játszol?

Ez kicsit ilyen gyerekkori álomnak tűnik,oké az sem elérhetetlen,de fel kell nőni és új álmokat kergetni.:)

2024. jún. 22. 00:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Minden egyes mondatodban ott hemzseg egy rakás önsorsromboló gondolatminta, ami letördeli a szárnyaidat. Sok Rocky motivációt kellene hallgatnod, hogy teletudningold magad vénásan, mert ezzel a hozzá állással igy nem megy. A kitartóak lesznek sikeresek, lenullázzák magukat leporolják és irány tovább, nem keseregnek, csinálják, hajtja őket a mély olthatatlan vágy, hogy ha nem fizetnének érte akkor is csinálnám, ez az igazi út, még ha önmagad szórakoztatására is, vagy a boldogság forrására is történt, de legalább találtál valamit amiben önmagad lehettél.

Most mit teszel, ahelyett, hogy csinálnád úgy ahogy tudod, fogtál egy ostort és ütöd vered hibáztatod magad, ahelyett, hogy tennéd a dolgodat, élveznéd azt ami vagy, elkezdted magad rosszá tenni és önkorbácsolni magad, unatkozol hogy ezt teszed magaddal? Túl jó életed van, nincs más dolgod, mint bántani magad ?

2024. jún. 22. 12:04
 4/7 anonim ***** válasza:

Az életkorod alapján szerintem még nem lennél "öreg", viszont a mai profi focihoz olyan testi adottságokkal kell rendelkezni, ami nem mindenkinek adatik meg "gyárilag". Nézd meg, hogy hogy néznek ki pl a francia válogatott labdarúgói, vagy mekkora benga "állat" pl a holland válogatott csapatkapitánya. Ha nem vagy olyan testi adottságokkal megáldva, hát max csak úgy működne a profi karrier dolga, ha olyan gyors lennél, mint egy világbajnok sprinter.

Ilyen ember 10000-ből(?) ha 1 van?

Én is a legjobbak közé számítottam magam fociban, amíg a honvédségnél nem találkoztam egy sráccal, aki kb 2 m magas volt, kb 100 kg és olyan rúgóerővel rendelkezett, hogy egy kis túlzással, de a tankot behorpasztotta volna a labdával. Őt látva focizni, egyből a helyére kerültek a dolgok a fejemben. (Olyan vastag csontozatú volt a lába, mint egy villanykaró.)

Viszont ha úgy érzed belül, hogy az ilyenekkel is fel tudnád venni a versenyt, akkor szerintem hajrá!

2024. jún. 22. 12:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

4es ez is egy hitrendszer, amit beszenek az emberek, ime a példa, hogy lehet valamit felülirni amiről az emberek eldöntik, hogy lehetetlen..

A londoni olimpia bronzmérkôzésén a magyar−ausztrál nôi vízilabdameccs vége elôtt 3 másodperccel az ausztrál válogatott egy góllal vezetett, és kivédekezte az utolsó ma gyar támadást. Az ausztrál kapusnál volt a labda, a magyar szurkolók csalódottan indultak hazafelé a lelátóról, a csapat veszített, elszállt az utolsó remény. Aztán hirtelen megszó lalt a gólt jelzô kürt, a magyar csapat kiegyenlített… Mi történt? Nem akartam hinni a szememnek, amikor megnéztem az ismétlést. Három másodperc alatt, amikor az ausztrál kapusnál van a labda, már nem lehet gólt lôni! Elôször egyikünk sem értette a helyzetet, aztán ölelkez ni kezdtünk, a bírók jelezték, hogy döntetlen miatt jöhet a hosszabbítás. A válogatott legfiatalabb játékosa, Antal Dóra a víz alatt beúszott a kapus mögé, megszerezte a labdát, és az utolsó másodpercben egy csavarral belôtte a kapuba. volt valaki a csapatban, aki az utolsó pillanatig küzdött, aki nem adta fel a reményt, és amikor már mindenkiben megtört a hit, ô akkor egyenlített.

2024. jún. 22. 15:28
 6/7 anonim ***** válasza:

#5 Már megijedtem, hogy Te is azon az állásponton vagy, hogy "minden mérkőzés addig tart, amíg meg nem nyerjük".

Az érdekes gól lehetett, sajnos nem láttam.

2024. jún. 22. 18:10
 7/7 anonim ***** válasza:
2024. jún. 22. 18:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!